LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Фарадеј јасно кажа дека неможе да се смени иднината, тоа што десило се десило крај.

Само не ми е јасно, од недосги на идеи вака предвидливо го исценираа? Досега не правеа грешки ама овој пат :toe:

Ако е Бен стварно мртов(1977) значит не постои во иднината.
Ама стварно Даниел рече дека то шо е случено е случено и не може да се менува.Само за Дезмонд правилата не важеле.Да пукаше Дезмонд стварно ќе помислев дека малиот Бен е мртов,а вака...
:toe:

Дефинитивно еден од најшокантните завршувања на епизода на ЛОСТ...

Иначе просечна епизода,со исклучок на последните 2-3 мин.

Сега знам зошто Бен е таков. Магионичар е, личи на Хари Потер во детството...

А инаку... Тро глупа епизода, само крајот некако ја изваде епизодава, другото беше досадно.

Веројатно не сум единствен кој не беше "шокиран" од крајот.. цела епизода беше така направена за
смртта на младиот Бен на крајот
да биде очигледна. Инаку, се согласувам со останатите.. уште една filler епизода.

Wtf и шо сега значи треба бен да умри сместа да го снема не постои. Глупости значи. :tapp:

Sega koga malio ben e mrtov sto drugo mu ostanuva na Sayid da pravi na ostrovot osven da se vrati nazad vo Dharmaville i da go ubijat. imam nekoe cuvstvo deka i taka ke bide.

Ben е сеуште жив. Кејт ќе го спасува сега.

Бен не е мртов, следната епизода на апарати ќе биде.

Ке биде интересно да се види како продуцентите ке се извадат од збрката што ја направија со Бен. Иначе за епизодава просечна накај добра и давам 7,5/10:toe:

И дај нека се издупат веќе Сојер и Кејт.Се гледат дека и двајцата се влажнат при секоја средба.:toe:

http://i43.tinypic.com/25hii3m.jpg

Јас ќе речам дека пак ја оглупија серијата. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom