LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Не патуваат низ времето него времето на островот поминува многу, многу побавно не-голи:D во реалниот свет. Жената е таа белоглавата старка од црвката што ги врати на островот.

Не патуваат низ времето него времето на островот поминува многу, многу побавно не-голи:D во реалниот свет. Жената е таа белоглавата старка од црвката што ги врати на островот.

Пак си читал некои блогови ти.:nenene:

И режисерски глуп потег беше да се почне епизодата со откритието дека Лок е ЖИВ.

Ќе беше далеку понапнато да не го покажеа тоа,односно да беше на крајот.
И зашто го убија толку брзо тој "што личи на The Haitan од Heroes"...не е фер.
На блог викаат дека тој е Walt како стар всушност.

Бре бре да не знајш кој е полаж од овие Видмор и Бен. Во Бен ако имав и најмала ронка надеж дека е добар тип, сепак не е... Ладнокрвно го лажеше Џек дека последна средба со Лок беше во The Orchid, ладнокрвно го уби Лок, ама сеа ќе го јади стапо. :vozbud:

Пак си читал некои блогови ти.:nenene:

И режисерски глуп потег беше да се почне епизодата со откритието дека Лок е ЖИВ.

Ќе беше далеку понапнато да не го покажеа тоа,односно да беше на крајот.
И зашто го убија толку брзо тој "што личи на The Haitan од Heroes"...не е фер.
На блог викаат дека тој е Walt како стар всушност.

Да бее како да не, тинејџерската верзија на Волт го условува со John, а стариов со Mr. Locke. Не верувам до толку да забегаат, како со теоријата дека детето на Дезмонд (кој го крсти Чарли) е Чарли наш.

Ете се вратив после два дена одмор во Бања Банско.Па да напишам нешто за новава епизода.

Одлична епизода баш како што кажува самиот наслов "Животот и смртта на Џереми Бентам".Би додал само "...и воскреснувањето на Лок":vozbud:.Дефинитивно Бен е најмистериозен лик во целава серија и неам појма кој филм го мавна кога Лок му кажа за таа бабата што ја знае тајната на островот.
Тоа Арапот му кажа на Лок дека Хуго и останатите едноставно испариле кога се појавила онаа силна светлина.Каде заминале???Останувам на ставот дека се заминати во иднината.

He's the man who killed me.:vozbud:
Чекаме со нетрпение епизода номер 8.:helou:

Па тоа е интересното во серијата. Мистеријата, непредвидливоста,.... ако се се знаеше немаше да е интересно :)

па ОК и тоа секако..
ама сега веќе патниците од авионот се пиони што не се киви за ништо, а Видмор и Бен само ги влечат натам и навам.. тоа е тоа што веќе почна да ме нервира

а инаку за серијата сеуште мислам дека е одлична..

...Останувам на ставот дека се заминати во иднината....
Чекаме со нетрпение епизода номер 8.:helou:

Изгледај го траилерот од наредната епизода и ќе видиш „кога“ се :)

SPOILER за 5x08
Sawyer гледа некоја личност (најверојатно Kate) и вели: Is 3 years long enough to get over someone ?

Лок е закон, посебен нормално, и сега да сум била на негово место би го отепала Бен додека уште лежи. А може Бен и не лош туку едниственииот начин да се врати лок на островот беше тој да умре но прво му ја извади информацијата на кој начин може да се врати назад т.е. му ја кажа жената. Е сега се појавува прашањето кај се Кејт, Саид, Џек, Харли..... сигурно некаде во друго време на островот.......ќе дознаеме другиот четврток.

Лок е закон, посебен нормално, и сега да сум била на негово место би го отепала Бен додека уште лежи. А може Бен и не лош туку едниственииот начин да се врати лок на островот беше тој да умре но прво му ја извади информацијата на кој начин може да се врати назад т.е. му ја кажа жената. Е сега се појавува прашањето кај се Кејт, Саид, Џек, Харли..... сигурно некаде во друго време на островот.......ќе дознаеме другиот четврток.

Дури и да не е ова вистина, Бен ќе го употреби како изговор, и клише сцена Лок ќе поверува. До следната заебанција од Бен, останете со нас. Lost.

Изгледај го траилерот од наредната епизода и ќе видиш „кога“ се :)

SPOILER за 5x08
Sawyer гледа некоја личност (најверојатно Kate) и вели: Is 3 years long enough to get over someone ?
Ќе видам во четврток.Трејлери за наредни епизоди прекинав да гледам после 4-та епизода од оваа сезона.Поинтересни ми се епизодите.:helou:

На почетокот на сезоната Даниел Фарадеј беше во Оркид, изгледа сака да го направи она за што му рече на Сојер дека е невозможно - да го промени минатото... да ја спаси Шарлот. :pipi:
In the name of love!

Зш у страри Бен го уби на Лок ко му ја кажа таа жената? Коа е таа?
Да не е онаа жената од црквата?

Е сега, глупо ми е ова што Лок уствари воскресна зш тоа не ми се савпаѓа многу со вербата во Господ. Колку и да е магичен островот не требаше да се деси тоа или не требаше ни да биде убиен Лок од страна на Бен. Вака изгледа ептен фантазија. Ама сепак се десиа многу чудни ствари на островов па ајде и оваа :).

Да не е онаа жената од црквата?

Е сега, глупо ми е ова што Лок уствари воскресна зш тоа не ми се савпаѓа многу со вербата во Господ. Колку и да е магичен островот не требаше да се деси тоа или не требаше ни да биде убиен Лок од страна на Бен. Вака изгледа ептен фантазија. Ама сепак се десиа многу чудни ствари на островов па ајде и оваа :).

Ако помниш во Океаник 815 имаше ковчег со таткото на Џек. И откако го најдоа ковчегот празен беше и Кристијан се појавува на островот, последен пат кога Лок беше во Орхидејата.
Значи Лок не е првиот воскреснат на островот:)
Сепак сеуште не сваќам што е улогата на Кристијан.

A Елоиз е плавата жена од црквата што ги врати на островот. Поточно мајката на Даниел Фарадеј.

Ако помниш во Океаник 815 имаше ковчег со таткото на Џек. И откако го најдоа ковчегот празен беше и Кристијан се појавува на островот, последен пат кога Лок беше во Орхидејата.
Значи Лок не е првиот воскреснат на островот:)
Сепак сеуште не сваќам што е улогата на Кристијан.

A Елоиз е плавата жена од црквата што ги врати на островот. Поточно мајката на Даниел Фарадеј.

Да, да знам дека не е првиот воскреснат ама изгледа овие што воскресвет се нешто посебно за островот зш незнам сега дали ке воскреснеш и ако умриш на островот или само ако умриш на др место па отидеш на местото. Сепак јас мислам дека е ако умреш на друго место зашо на островон се умрени многу луге или пак может да воскреснет само поединци :).

Да, да знам дека не е првиот воскреснат ама изгледа овие што воскресвет се нешто посебно за островот зш незнам сега дали ке воскреснеш и ако умриш на островот или само ако умриш на др место па отидеш на местото. Сепак јас мислам дека е ако умреш на друго место зашо на островон се умрени многу луге или пак может да воскреснет само поединци :).

„Воскреснувањето“ гледај го од страна на Time Travel. Шо ако John и новите шо паднаја на островот се некаде во минатото? Уште во времето кога John беше жив :) . :toe: :helou:

„Воскреснувањето“ гледај го од страна на Time Travel. Шо ако John и новите шо паднаја на островот се некаде во минатото? Уште во времето кога John беше жив :) . :toe: :helou:

Еве без спојлер ќе ти кажам дека теоријата ти нема смисла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom