Ј
јовица11
Гостин
Ау,стварно јака епизода.Одвај чекам следна,4-та.Станува се позамрсено:tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ау,стварно јака епизода.Одвај чекам следна,4-та.Станува се позамрсено:tv:
Абе Ричард е иста фаца и во 50ите и во „денешно време“. Типот да нема најдено некој еликсир на младоста или јас сум испуштил нешто?
Да бе да и јас приметив дека е се ист и во минатото и сегашноста,, не си испуштил ништо интересно ќе биде да се дознае нешто повеќе за него...
Аууу,а само кога ќе ми текнит шо викав за серија ко почнаа да ја даваат на А1 прва сезона "направиле серија за некои што се уриваат на пуст остров???Глупости"...и тогаш почнав да ја гледам од трета епизода ко почна нешто да бучит внатре во островот...![]()
Милион и една теорија.
Ова со статуата со 4тири прсти баш ме интересира. Зар Соер е тоа? Ќе видиме.
Има интересни работи кои допрва ќе не изненадуваат.Ете Видмор бил на островот тоа е занимливо. Само сеа да се дознае за мајкаму на Фарадеј. Ќе биде ли и таа некој познат лик или не? Мора нешто интересно да е поврзано со неа. А и Видмор го финансирал истражувањето на Фарадеј за патување низ времето, занимливо.
Само се нервирам јас заборавам многу работи. Лост почнав на А1 да ги пратам пред 3 години. Имам заборавено што се случуваше тогаш, не ги памтам сите ликови кои случајно се појавиле или некои сцени. А тие сега имаат големо значење.
Ме нервираат вака сезониве што ги прават еднаш годишно. Подобро да чекав скрос да заврши снимањето и да гледам се наеднаш.![]()
Мајката на Фарадеј според мене е таа жолтата со пушка, што го пазеше Фарадеј дур беше кај бомбата.
Немат никакви спојлери клипот ,само најава за наредната епизода.![]()
Милион и една теорија.
Ова со статуата со 4тири прсти баш ме интересира. Зар Соер е тоа? Ќе видиме.
Има интересни работи кои допрва ќе не изненадуваат.Ете Видмор бил на островот тоа е занимливо. Само сеа да се дознае за мајкаму на Фарадеј. Ќе биде ли и таа некој познат лик или не? Мора нешто интересно да е поврзано со неа. А и Видмор го финансирал истражувањето на Фарадеј за патување низ времето, занимливо.
Само се нервирам јас заборавам многу работи. Лост почнав на А1 да ги пратам пред 3 години. Имам заборавено што се случуваше тогаш, не ги памтам сите ликови кои случајно се појавиле или некои сцени. А тие сега имаат големо значење.
Ме нервираат вака сезониве што ги прават еднаш годишно. Подобро да чекав скрос да заврши снимањето и да гледам се наеднаш.![]()
Мајката на Фарадеј според мене е таа жолтата со пушка, што го пазеше Фарадеј дур беше кај бомбата.