LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ау,стварно јака епизода.Одвај чекам следна,4-та.Станува се позамрсено:tv:

Ау,стварно јака епизода.Одвај чекам следна,4-та.Станува се позамрсено:tv:

Аууу,а само кога ќе ми текнит шо викав за серија ко почнаа да ја даваат на А1 прва сезона "направиле серија за некои што се уриваат на пуст остров???Глупости"...и тогаш почнав да ја гледам од трета епизода ко почна нешто да бучит внатре во островот...:pos:

Абе Ричард е иста фаца и во 50ите и во „денешно време“. Типот да нема најдено некој еликсир на младоста или јас сум испуштил нешто?

Абе Ричард е иста фаца и во 50ите и во „денешно време“. Типот да нема најдено некој еликсир на младоста или јас сум испуштил нешто?

Да бе да и јас приметив дека е се ист и во минатото и сегашноста,, не си испуштил ништо интересно ќе биде да се дознае нешто повеќе за него...

Да бе да и јас приметив дека е се ист и во минатото и сегашноста,, не си испуштил ништо интересно ќе биде да се дознае нешто повеќе за него...

Сега приметивте вие? Уште од „The man behind the curtain“ се виде дека Ричард не старее.

Аууу,а само кога ќе ми текнит шо викав за серија ко почнаа да ја даваат на А1 прва сезона "направиле серија за некои што се уриваат на пуст остров???Глупости"...и тогаш почнав да ја гледам од трета епизода ко почна нешто да бучит внатре во островот...:pos:

И јас исто мислев дека е некоја клише серија кај шо че почнат да се онадат секој со секој, ама ништо. :vozbud: И пишувај Спојлер пред клипот да теееееее не велам.

Милион и една теорија.

Ова со статуата со 4тири прсти баш ме интересира. Зар Соер е тоа? Ќе видиме.:)

Ете Видмор бил на островот тоа е занимливо. Само сеа да се дознае за мајкаму на Фарадеј. Ќе биде ли и таа некој познат лик или не? Мора нешто интересно да е поврзано со неа. А и Видмор го финансирал истражувањето на Фарадеј за патување низ времето, занимливо.
Има интересни работи кои допрва ќе не изненадуваат.
Само се нервирам јас заборавам многу работи. Лост почнав на А1 да ги пратам пред 3 години. Имам заборавено што се случуваше тогаш, не ги памтам сите ликови кои случајно се појавиле или некои сцени. А тие сега имаат големо значење.
Ме нервираат вака сезониве што ги прават еднаш годишно. Подобро да чекав скрос да заврши снимањето и да гледам се наеднаш. :)

Милион и една теорија.

Ете Видмор бил на островот тоа е занимливо. Само сеа да се дознае за мајкаму на Фарадеј. Ќе биде ли и таа некој познат лик или не? Мора нешто интересно да е поврзано со неа. А и Видмор го финансирал истражувањето на Фарадеј за патување низ времето, занимливо.
Само се нервирам јас заборавам многу работи. Лост почнав на А1 да ги пратам пред 3 години. Имам заборавено што се случуваше тогаш, не ги памтам сите ликови кои случајно се појавиле или некои сцени. А тие сега имаат големо значење.
Ме нервираат вака сезониве што ги прават еднаш годишно. Подобро да чекав скрос да заврши снимањето и да гледам се наеднаш. :)

Гледај ги одново и потсети се.

Мајката на Фарадеј според мене е таа жолтата со пушка, што го пазеше Фарадеј дур беше кај бомбата.

Мајката на Фарадеј според мене е таа жолтата со пушка, што го пазеше Фарадеј дур беше кај бомбата.

Да, а во сегашно време е Mrs. Hawkins, таа шо му го продаде прстено на Дезмонд, и шо му рече на Бен дека има 70 часа да ги врати сите на Островот. Мислам.

Немат никакви спојлери клипот ,само најава за наредната епизода.:toe:

Aма пак вклучува сцени од следната епизода, а секој не сака да ги гледа, на пример јас. :helou:

Милион и една теорија.

исто и јас..

btw.
сега како што сватив таа блоната Tereza е всушност девојката на која Даниел и направил нешто на Оксворд или.. ?

Можеби е така , жената да му е мајка на Фарадеј.
Таа е во ЛА и Бен разговараше со неа таму.
Сепак не ме изненади дека тој војникон е Чарлс Видмор , афтер ал мораше да има објаснение како тој знае за тој остров.
Можеби жената(ако е веќе таа со белата коса) сака само да го спаси син или нешто слично.А мислам дека е поврзана со Чарлс(Сигурно е штом ја знае нејзината адреса?).Можеби.. Фарадеј им е син?
Едвај чекам да ја видам сегашноста на островот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom