LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
До која епизода ќе се плеткаат вон Острово? 70 сати дури да се врата и не се така малце, со оглед на то шо во премиерата претставија помалце од 10...

До која епизода ќе се плеткаат вон Острово? 70 сати дури да се врата и не се така малце, со оглед на то шо во премиерата претставија помалце од 10...

Nemaat otkrieno do koga ke se matkaat za da se vratat na ostrovot no nema da bide toa do 5 epizoda. Sepak producentite rekoa deka nemaat namera da pominat cela sezona vrakajki gi nazad taka da ne bi trebalo da pominat premnogu epizodi.

денес не треба да е излезена новата?
или утре??
Новата епизода? Која?
Зошто овде има излезено 5 епизоди, од кои на првите 2 има превод, а на другите 3 нема, значи се чека српски превод за 3тата, 4тата и 5тата епизода од новата сезона.

Новата епизода? Која?
Зошто овде има излезено 5 епизоди, од кои на првите 2 има превод, а на другите 3 нема, значи се чека српски превод за 3тата, 4тата и 5тата епизода од новата сезона.

Тие однапред ги имаат поставено имињата на следните епизоди за кога ќе излезат да постават линкови за превод.
Инаку, сабајле излегува 3та епизода, има време до 5та.
:smir:

Ја даунлоадирам, 80% проценти е. Кој сака може од тука да ја превзема, само пред да кликнете на Download (кое btw се наоѓа горе лево над видео плеерот), треба да го стартувате ninja video helper, кој е со црвени букви одма под плеерот (нема да го промашите).

Јас ја изгледав и беше по солидна од првите две, има моменти...се покажуват знаци на осознавање на некои работи ама се уште е рано, изгледајте ја прво и другите па да коментираме :)

Нема теоретски шанси :), ова е совршено. :)

Колку што се сеќавам јас, Ричард се врате кај Лок кога беше мал, само не ми текнува кои работи Лок ги зеде за себе... Ова менува се, ова му иде како Бен, Ричард и другите од ’’потесниот круг’’ знаеа дека во иднина ке си дојде некој Лок... у пичку матер, ова менува се.

Првите две епизоди беа интересни но не доволно како оние од првата сезона да речеме.Ја нема повеќе онаа динамика и акција која ја имаше некогаш.Сега ми дојде се некако натрупано,од едно во друго време,од паранормала во нормала...Но,не знам колку и да ја упропастат јас не се откажувам од Лост:pipi:Симнувам трета епизода,ќе се гледа денес.

Wow... работите почнаја малце по малце да се поврзват. :)

---- SPOILERS - 5 сезона ----

Едно „откритие“... се надевам сум во право. :) Кога Richard го посетува John во детството му дава неколку работи и од нив John треба да одбери кои веќе се негови. Му дава: безбол нараквица, многу стара книга „Book Of Laws“, нешто како соларниче :) , компасот, стрип и нож. John ги одбира компасот и „соларничето“. Според реакцијата на Richard тие 2 работи се негови и чека John да го одбери третиот негов предмет. Откако John ќе го одбери ножот Richard разочаран заминува од куќата.
Јас мислам дека 3. предмет на John e старата книга „Book of Laws“. Ако отворите тука пиши: Locke's father, who was also named John Locke, was a country lawyer and clerk to the Justices of the Peace in...

Според мене името John Lockе не му е случајно даено. Најверојатно и другото име Jeremy Bentham не е случајно. :helou:

Од кај да ја download-ирам 3тата епизода?
Ако може линк за директен download+преводот?:smir:

Колку што се сеќавам јас, Ричард се врате кај Лок кога беше мал, само не ми текнува кои работи Лок ги зеде за себе... Ова менува се, ова му иде како Бен, Ричард и другите од ’’потесниот круг’’ знаеа дека во иднина ке си дојде некој Лок... у пичку матер, ова менува се.

па сега Бен, Ричард знаат дека ќе има некој Лок пошто тој има кажа во епизодава. Што значи тие ќе се сеќаваат на него и во иднина кога ќе дојде пак ??

исто како и на Дезмонд одеднаш му текна дека го видел професорон во минатоот и ека не е сон туку сеќавање

измешана работа
:smir:

Ма лудило е беее...делчината на слагалицата се составуваат и се си иде на свое место.

Леле парче се епизодиве од 5 сезона.Во една епизода сцени од блиска/далечна иднина,блиско/далечно минато,сегашност лудило бреее.

Аууу Чарлс Видмор брате:).Него,моја теорија е дека патуваат во времето,ама патуваат со умот,со мозокот.Во третава епизода онај чисталот кажа дека Фарадеј праќал мозоци на стаорци низ времето.И кај заминаа сега???Минато,иднина или сегашност???Шарлот умират пошто не ја имат најдено својата константа???

Најјака реплика ever:

Плавушата со пушката: They are from the future too?

Сојер: You told her???!
Не знам што да кажам, јас сум презадоволен од развојот на настаните, не знам како им успеало вака совршено да го направат, не можам да сфатам како некои викаат дека и ова како и Призн Брејк ке ја расипат или веке почнале да ја расипат. Серијава си е на место.
Можеби пак ке се сретнат во минатото, и можеби Лок ке му нареди на Ричард да го најде малиот Бен, и да го прават главен/шеф/лидер...
wtf :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom