Божино
4815162342
До која епизода ќе се плеткаат вон Острово? 70 сати дури да се врата и не се така малце, со оглед на то шо во премиерата претставија помалце од 10...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До која епизода ќе се плеткаат вон Острово? 70 сати дури да се врата и не се така малце, со оглед на то шо во премиерата претставија помалце од 10...
Новата епизода? Која?денес не треба да е излезена новата?
или утре??
Новата епизода? Која?
Зошто овде има излезено 5 епизоди, од кои на првите 2 има превод, а на другите 3 нема, значи се чека српски превод за 3тата, 4тата и 5тата епизода од новата сезона.
Нема теоретски шанси, ова е совршено.
Колку што се сеќавам јас, Ричард се врате кај Лок кога беше мал, само не ми текнува кои работи Лок ги зеде за себе... Ова менува се, ова му иде како Бен, Ричард и другите од ’’потесниот круг’’ знаеа дека во иднина ке си дојде некој Лок... у пичку матер, ова менува се.
Ма лудило е беее...делчината на слагалицата се составуваат и се си иде на свое место.Нема теоретски шанси, ова е совршено.
Колку што се сеќавам јас, Ричард се врате кај Лок кога беше мал, само не ми текнува кои работи Лок ги зеде за себе... Ова менува се, ова му иде како Бен, Ричард и другите од ’’потесниот круг’’ знаеа дека во иднина ке си дојде некој Лок... у пичку матер, ова менува се.