LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Сите сезони ги имаш глеано?

ДА, ги имам сите сезони досега и епизоди гледано, ми се случувало нешто а не сфатам, па летото кога ги репризираа да сфатам СЕ, али вчера некако ми беше стварно чудна епизодата и мн нереална ствар е тоа, досега според мене понереална ствар се нема десено или спомнато во Изгубени

А ќе би биде смешно кога ќе ви кажам дека имам 15 години и епизодава ја гледам по трети пат, откако пред 6 месеци ја изгледав целава сезона, и пак не разбрав и јас половина и повеќе од епизодата, освен крајот :pos2:.

Сакам објаснување, сепак и понатаму ќе останат најдобри, некако сакам така кога не можам да сфаќам што се случува, тоа уште повеќе ме мотивира да ја гледам серијата...

Ај Кирца објасни:back:

А ќе би биде смешно кога ќе ви кажам дека имам 15 години и епизодава ја гледам по трети пат, откако пред 6 месеци ја изгледав целава сезона, и пак не разбрав и јас половина и повеќе од епизодата, освен крајот :pos2:.

Сакам објаснување, сепак и понатаму ќе останат најдобри, некако сакам така кога не можам да сфаќам што се случува, тоа уште повеќе ме мотивира да ја гледам серијата...

Ај Кирца објасни:back:

Не лажи сеа, 16 имаш. :smir: Да беше искрен, се ќе ти објаснев. :nesum:

Во оваа сезона ова епизода беше најјака досега.
За ЛОСТ да гледаш треба поголем коефициент на интелегенција:)

И во трета сезона имаше слична епизода со Дезмонд :)
Таа не ја сфатив, тек после Констант од кога ја гледав и случајно ја фатив тогаш ја разбрав

Ако ви се допадна епизодата the constant , гледајте го филмот Primer, само што е многу покомплициран за следење.
Тие што не можеа да ја сфатат епизодата нека не го гледаат филмов. :)

Епизодата беше супер, ама... :nesum: сега ова што се случи и нема некое логично решение.. испадна фантазија.. :uvo:

па тоа сакам да кажам, може јас сфатив, али мене тоа ми е фантазија, досега најнелогичниот дел од серијава
колку толку досега СИТЕ работи мене барем ми беа моижни и остварливи, али ова е сосем нелогично

Koја сезона на лост е оваа што се емитува на а1?

Во оваа сезона ова епизода беше најјака досега.
За ЛОСТ да гледаш треба поголем коефициент на интелегенција:)

За да гледаш лост треба само телевизор/компјутер или слично, лост, и здрави сетила за вид.

Мене најјаки епизоди ми се тие со научникот.

епа тоа е веќе фантзија , тие шо сакаат научна фантастика, нека си уживаат во серијава, јас повеќе сакам мистерија и авантура како што беше досега
сега сме 4 сезона на А1

season5.jpg

За да гледаш лост треба само телевизор/компјутер или слично, лост, и здрави сетила за вид.

Мене најјаки епизоди ми се тие со научникот.

Значи сепак е потребен коефициент на интелегенција. Нема на секој да му текни дека е потребен телевизор/компјутер. А, да, треба и сетило за слух. :uvo:

Значи сепак е потребен коефициент на интелегенција. Нема на секој да му текни дека е потребен телевизор/компјутер. А, да, треба и сетило за слух. :uvo:

Ако сака да го гледа, ќе му текне. А ако неможе да му текне каде да гледа, неможе ниту да му текне да гледа. На секој што му текнало да сака да гледа филм, би му текнало и каде би го гледал тој филм.
И, реков гледање на филмот.Нели и глуви ( но не и слепи ) можат да го гледаат? :)
:duel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom