LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Во сабота, на А1 од 20:00 обавезно да ја гледате The constant. :vozbud::vozbud:
Најзакон епизода од сите.

Он топик: Џејкоб не е онаа формата на една од зградите?? (ако воопшто го има) :nesvest:
Најдобра епизода во сите 4 сезони.:helou:

Грешно ме свати изглеа.Сакав да речам која серија беше таа што се зборуваше во таа.Со Дезмонд беше таа така кога се губи па памтење па кога треба да иде кај тој да му каже што треба да праи.Да најдобра е таа ако имам време ќе ја глеам.
Кирца бато или од белото вино ми е или стварно ти мешаш поими???:toe:

Стварно се јаки овие две заљубени гулапчиња :), само на Дезмонд некако не му треба Пени, подобар си е сам, така ми се чини... зошто ли?

Дури исеа имаше реклама за изгуби за ВЕЧЕРВА ВО 20 ЧАСОТ.
Во 10 и 30 ја пуштија.:vozbud::vozbud:
Инаку дезмонд со пени дефинитивно не сам.

Најдобра епизода Ever, по не знам кој пат ја гледам, ама сценава нон стоп ме остава наежен кога Дезмонд и ѕвони на Пени :nesvest:

Вчера случајно загледав,после 8 месеци пак епизода од Lost (таа на А1) и ме потсети на магијата на Lost,онаа магија која ниедна друга од актуелните серии ја нема..

Кој ќе чека сеа до јануари :|

Најдобра епизода Ever, по не знам кој пат ја гледам, ама сценава нон стоп ме остава наежен кога Дезмонд и ѕвони на Пени :nesvest:
Мене цела епизода ме остава наежен...колку пати и да ја гледам.:helou:

ЛЕЛе колку беше убаа последната епизодата што ја даваа вчера на Тв :vozbud: закон беше со тоа што га прачаше личноста т.е свеста во иднината :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom