LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Nova epizoda ja kao shto znam duri drugata nedela...... a moze i da gresham ama ne veruvam!

uuuppss.... ve lazam....

ako moze prevod na srpski ili hrvatski ..
mi trebit za vo sabota ako mojt da se najt PLs.:D

za koi epizodi prevod?
za najnovite? :lol:

Тие шо побараа епизоди, пратено.

--------------- 4x08 - SPOILERS ----------------------

Ништо од фамозниот cliffhanger. Најавуваната смрт.... никој не погодивме кои се вистинските „жртви“.

Инаку leo еве се одговори кој е одговорен и кој е толку моќен да намести лажен авион на дно од океан и како го направи тоа.

Инаку епизодата според мене најслаба од 4 сезона.

Некако ми фали серијава, сакам да почнат одново да ја даваат, ама овојпат нека откупат поголем број епизоди и нека не цепкаат со паузи, по 6 месеци пауза меѓу сезони!

Некако ми фали серијава, сакам да почнат одново да ја даваат, ама овојпат нека откупат поголем број епизоди и нека не цепкаат со паузи, по 6 месеци пауза меѓу сезони!

e па 30 мин пушти ќе се симни и пратисија последната епизода :)

Паузата меѓу сезони не зависи од А1 или Нова.Тие не откупуваат епизоди туку цели сезони.По 5674 пат на оваа тема,на А1 серијата нема да ја гледате пред септември/октомври 2008 г.

Уште една од епизодите за пополнување. Ништо ново, само поубаво објаснување за досегашниве настани.

Aaa не можам да си дозволам да симнувам епизоди :) (на ограничен интернет сум)

затоа постојат другари со неограничен интернет или квадриљон интернет кафеа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom