LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Се молам само Дезмонд да не умре...друг кој сака :).

LOL ben kolku e moken.
Onolku pasosi so imat i plus so mojt da im gi menvit iminjata na pr.Majkl 100% i nego mu imat napraeno lazen pasos.
//
LELLE ej 3.2 lelle i mojt da gi najt ukradit\
///////
a neznam dal kazaja vo nekoja epizoda ili procitav negde
posle 2 dena ben i JAKOB napravil avion da padnit so vnatre 312 patnici i so natpis oceanic 815 plus najdeno biografija za site eej. .........Neli vo 1 ili 2 epizoda ni kazvi drug pilot .neli onaj gleat na Tv i kazvet vo toj avion pod voda e najdeno teloto na kapetanot .. i onaj se javjet i velit ne e toj tuku e drug pilot znam zosto jas trebase da sum kapetan na let 815 I SETO TOA SAMO ZA DA NE SE NAJT OSTROVON EEJ

Лео е мало дете.А по акцентот ми гледат ко да е од охридско-струшкиов регион.Да е до мене би го ошамарил еднаш.

Де бре па вие, ако е мало супер тогаш, по постот се гледа дека ја сфаќа серијата, шо не можи да се кажи за некои дури и постари гледачи. Лео - ју ар д мен! (кид)

ako e za taka vie stanavte i vidoviti malo golemo staro mlado dete LOL ej luge sto vie sozemete se

marija40 60 t1 e be 1 tebe 60 se zamara6 s0 glup1 ko nas :vozbud:

Tapa mangupi!
Inache, da, pomisliv i na toa shto Leo go reche, ako nataka ja vodat emisijata, alal da im e. Pilotot ne e toj (spored prstenot); Avion so 320 lica, novi tela.. ama manifestot? Kako go iscenirale toj del?

Ајде кајганџии , давајте линкови за вчерашната епизода :vozbud:
По ПП нормално :helou:
megaupload , netload и слични линкови , и по можност еден линк за цела епизода :nesum:
Благодарам однапред :smir:

:smir:Пуштете и накај мене некое линкче на ПП!
Поздрав

Ај и кај мене по ПП, мегааплоад/рапидшер такво нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom