LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Димитар напиша:
Pirat до 3х12 е стигнато

Гледав промо од 13ка

Џон Лок д`ѕвер! :)

А Џек што сакаше бе.... тој ја фати Кејт.... WHAT?

WOW :) Многу интересна епизода според промото :). Интересно, само кој ќе чека до четврток... :toe:

ja gledav 12 epzida na SKY lele nemate pojma kolku e zakon JACK ke igrat amerciki fudbal vo barakite WOW!!!Zakon odvaj cekam da dojt sreda

еј се ми се симна 7 епизода стварно е ѕвер сека ке ги симнам другите да не знаете отприлика за колку време искачаат една по друга

Овие епизоди што следат ќе бидат најдобри епизоди што некогаш сме ѓи гледале. Ќе се откријат многу работи што ѓи чекаме со нетрпение. А епизодата после 13-тата:

Expose (Paulo and Nikki - centric :je: ) Едвај чекам да видам што е финтата со нив. Разлгедав неколку сајтови за оваа епизода и викаат дека ќе биде една од најдобрите епизоди во 3та сезона. Ама полека... прво тоа со Locke да видиме.

Сега ја изгледав 12-та епизода и ми се свиѓа пошто е со Клер, а неа посебно ја симпатишам :back:. И јас читав нешто за 13-та епизода и изгледа ќе биде доста добра!

Мене еден другар ми кажа што ке биде до крај и престанав да гледамto e to

Billa Bong напиша:
Мене еден другар ми кажа што ке биде до крај и престанав да гледамto e to

Интересно, посебно што серијава ќе има и четврта сезона, која уште не е ни напишана. Мора да е видовит тој твојот другар..

MI treba torent za 9 ta epizoda od treta sezona ako ima nekoj neka pusti da ja simnam oti uste ta ja nemam gledano :)

dobro be znae li nekoj so ke bide na krajot , so laboratoriii imale tamo koj se pa tie so gi kidnapiraa 2ta grupa

Mnogu me interesirat kako ke zavrsit se nadevam deka nemat da e glupo!A zs ovie ne si imet zaminato od na ostrovov delmi Said ke gleda na mapata i ke odat kaj barakite !!Zosto se uste tamu a onaa zenskana(doktorka bila za plodnost ne mi teknuva) saka ama nemoze da si odi.

Edited:Nazad na stranive maka mi e da baram imase eden link od google earth mislam kade e padnat avionot STEPENI MINUTI OVA ONA ve molam

abe dajte torent za 9 ta epizoda ke vidite kako ke zavrsat ima vreme

Дали некој можи по пп да ми кажи со која програма можат најбрзо и најдобро да се спуштат од 7 па до... од 3 сезона ИЗГУБЕНИ? Фала однапред:):):)

P.Overdrive напиша:
Интересно, посебно што серијава ќе има и четврта сезона, која уште не е ни напишана. Мора да е видовит тој твојот другар..

Ostaj, taka se buneshe eden na prethodnite strani.
Chim ginat likovi (a ginat) znachi odbivaat da snimaat, pa sledi deka SCENARIOTO SE MENUVA, T.E. NE E NAPISHANO.
Sepak nekoj znae i koga nekoj "planira" shto da napishe, poshtuem, poshtuem

Martin$ напиша:
Дали некој можи по пп да ми кажи со која програма можат најбрзо и најдобро да се спуштат од 7 па до... од 3 сезона ИЗГУБЕНИ? Фала однапред:):):)

SO Bitcomer ili so LImewire, mozis mislamd a gi najdis i na Bearsheare

на Биар Шеир можеш да симнуваш прва и втора сезона....третава сезона прилично сите епизоди се фејк:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom