LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
ама го напиша ова како некои арабиски шеик да е :pos2:
Bear Share. Би ви го препорачал 5ката оти со 6ката не може да се симнува клипови подолги од 15 минути,и затоа повеке е за песни

Razor напиша:
ама го напиша ова како некои арабиски шеик да е :pos2:
Bear Share. Би ви го препорачал 5ката оти со 6ката не може да се симнува клипови подолги од 15 минути,и затоа повеке е за песни
eпа 5ката ја користам и јас,извадив една епизода т.е. 3x07 фејк беше па и пред да излезат на тв ги имаше...како може да не бидат фејк?:toe:

Da da, trebate biti oprezni, jer ljudi stavljaju fake Lost epizode, koje imaju viruse i kad jih skineš, ode C:
Moj drugar sjebo pc skroz. Oni prvi torenti koji se pojaviju, su najopasniji, jer mozeju da su spy ili trojan programi. Ako niste sigurni, skinite jih sa kompjutera od vaseg drugara, pa nek se njemu sjebe, ako je opasan torrent. Inace, kod mene mozete dobiti torrente za nove epizode, kad izadjeju. Dobite jih preko msn ili e-mail. Isti mi je kao i e-mail za msn. znaci crispy_joe@hotmail.com

Pozz

ОК, ај да ви го олеснам барањето епизоди на интернет.. секогаш барајте "lost" на TorrentSpy.. обично првите 2-3 резултати се најновата епизода. Форматот (името) на секоја епизода изгледа вака:

- Lost.S03E12.HDTV.XViD-Caph.[eztv] - или -
- Lost.S03E12.HDTV.XViD-LOL.[eztv] - или -
- Lost.S03E12.HDTV.XViD-NoTV.[eztv]

..
односно Lost.СезонаЕпизода.Квалитет.Кодек-Група.[сајт]

Значи тие Caph, LOL и NoTV се групите кои ги снимаат/рипуваат епизодите. Како uploader на торентот треба да стои членот со име death734.. ако не е тој, најверојатно е фејк. Првиот пост на темата/торентот е секогаш негов, и во него има вклучено информации за епизодата + листа од сите епизоди од трета сезона, со по 3 различни големини за секој HDTV формат (352p - 350MB, 540p - 700MB, 720p - 1.07GB).

Следете го ова горе, и нема да имате никакви проблеми.

Екстра совет:
За обични рипувани филмови со одличен квалитет барајте такви што во името содржат aXXo, а за игри - dopeman. Проверено :)

Мислам дека сите сте го видиле хумор клипот што го направија продуцентите од LOST. Се вика The Final Episode.

Најдобар сајт за епизоди од LOST како и од сите серии е:
http://www.eztvefnet.org/
никогаш нема FAKE епизода.

диме напиша:
Најдобар сајт за епизоди од LOST како и од сите серии е:
http://www.eztvefnet.org/
никогаш нема FAKE епизода.
Да,но има и подобри сајтови со торенти...ама тие се приватни
ak.gif

www.mininova.org, пиши Lost и ќе ти ја понуди последната епизода. Досега нема утка. Нити вируси нити заебанции.

abe ispadnata e 3 sezona ama ja ima na dvd 6 cedinja

Sebastian напиша:
www.mininova.org, пиши Lost и ќе ти ја понуди последната епизода. Досега нема утка. Нити вируси нити заебанции.
Jaс баш од таму ја утнав последнава епизода...се заебав ко некој од претходниве,имаше во неа рар фајл со пасвурд...епа така е кога не ги читам коментарите :tapp:

Јас реков нема да гледам више дека знам што ке се случи до крај и плус е подосадно ми станува цело време да си напнат некој рече у тоа е работата ја викам не е:vozbud:

Je*es, tako je. Ipak to sto mi radimo nije bas legalno, tako da se nesmemo bas puno buniti, ako ima puna fake fajlova ili imaju viruse. To staviju ovi ljudi, koji biju rat protiv piratstva.
Neceju pobediti;)

^ haha.
A ti billa bong.. sega shto ti e tebe? Lud si namerno ili shto?
Sredi se malce.. pet puti ti kazhueme deka ne e napishano scenarioto..
whatever

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom