- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Billa Bong напиша:Јас реков нема да гледам више дека знам што ке се случи до крај ...
СпаЈдеР напиша:Еве нешто интересно што најдов за лост...
IGN's Top 50 Lost Loose Ends
Типични ебани лузери(зборам за тие од а1)....не дека ја гледам на а1 лост ама ако даваат некоја серија не мора сто пати да го променат терминот и колку пати неделно да се дава,мислам имат причини ама има и гледачи кои се нервираат поради тоа,кога ги прекинаа волшебнички толку се изнервирав што ќе им дадов :ban?: од земјава...среќа на златен интернет каде можеш да најдеш се што ти требадиме напиша:Жална вест за сите шо ја гледаат LOST на А1. Од оваа недела ќе даваат само една епизода неделно, во четврток во 21:00. Терминот во недела во 21:00 го зафатија со „Очајни Домаќинки“.
Mac)) напиша:Епа ако А1 продолжеа со исто темпо ќе им снемаше епизоди нели :wink:
Е сеа за последнава епизода...педерски испадна со клонирање или што и да беше другиот Џек ама сеа коа ќе почнат да враќаат стари ликови ау ау ау....Сите што умреле Итан,Гудвин црнецон може да ги вратат као клонови курац
Така е.Mac)) напиша:Епа ако А1 продолжеа со исто темпо ќе им снемаше епизоди нели :wink:
Mac)) напиша:Е сеа за последнава епизода...педерски испадна со клонирање или што и да беше другиот Џек ама сеа коа ќе почнат да враќаат стари ликови ау ау ау....Сите што умреле Итан,Гудвин црнецон може да ги вратат као клонови курац