LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ги има на нет веќе неколку саати.. нема проблеми со S04E01, ама пазете која верзија од S04E00 ја симнувате: ако е оригиналната на XoR или има само REPACK во насловот, не кликајте. Добрата верзија е Lost S04E00 Past Present and Future HDTV XviD REAL REPACK-XOR.

А сега, одам да гледам :)

Ги има на нет веќе неколку саати.. нема проблеми со S04E01, ама пазете која верзија од S04E00 ја симнувате: ако е оригиналната на XoR или има само REPACK во насловот, не кликајте. Добрата верзија е Lost S04E00 Past Present and Future HDTV XviD REAL REPACK-XOR.

А сега, одам да гледам :)

А која е оваа епизода Lost S04E00 Past Present and Future HDTV XviD - XOR :icon_eek: (нели би требалао новата сезона да почне со S04E01 :))

Краток преглед на настаните од претходните сезони :)

Инаку, 01 е интересна епизода со многу WTF моменти.. посебно делот со Hugo & Charlie, куќичката на Jacob.. не откривам се` :)

Ако ја начекам на Тв ја гледам, адервајз не. Лошо е шо ги тупет работиве и имат многу нелогични настани....Сепак е една од подобрите :salut:

Ја има 401, барајте на торент полесно ќе ви е.
Чудна епизода.

Hmm, ocekivao sam vise:toe:
Interesantnije je bilo cekati da se downloadira, nego gledanje:uvo:
:salut:

:smir:Ај ве молам еден линк по пп за новава ама не торент..следува зеленко

Епа конечно да ја гледаме и таа 4та фамозна сезона ваљда ке откриеме нови работи иначе само 8 се снимени досега поради штајкот на сценаристите еве ви линкче кое ќе може да ви помогне
http://lostseries.blog.com.mk/

Ја гледав првата еп. од 4 сезона.Супер е епизодата како за загревање во наредните епизоди,посебно крајот на првата е закон..ЛОСТ.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom