LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    292
Не се мртви, ќе има 7ма сезона во која што ќе се прикажат настаните на островот во средниот век што се случувале, и таму се ќе се објасни.

:icon_mrgr:

Hurley: "Look, I don't know about you, but things have really sucked for me lately, and I could really use a victory. So let's get one, dude! Let's get this car started. Let's look death in the face and say: "Whatever, man!" :cuc:

1610819_395969030554650_8421682737578393070_n.jpg

Dude, озбилно? :eek:
Не, го заебавам Рики. :)
Ama come to think about it ако веќе некогаш се решат да прават римејк или било што поврзано со LOST, и ако МОРА да се продолжи со серијава, некој си приквел и не би бил најлоша идеа :D

Почнав пред три дена со прва сезона и мора да кажам воодушевен сум. 18 епизоди досега изгледав, одлична досега. Соер најјак!

Верувам дека сите што сме ја гледале ти завидуваме што ти дури сега си почнал да ја гледаш. Тензијата и исчекувањето на секоја нова епизода беше претерано за сите нас кога ја гледавме додека се емитуваше. Ти препорачувам да не ја читаш темата за да не налеташ на спојлери, откако ќе ја изгледаш може да се дискутира. Лост е серија која долго ќе се памети како една од најдобрите серии што некогаш се појавиле на телевизија. Просто кажано Masterpiece!

Верувам дека сите што сме ја гледале ти завидуваме што ти дури сега си почнал да ја гледаш. Тензијата и исчекувањето на секоја нова епизода беше претерано за сите нас кога ја гледавме додека се емитуваше. Ти препорачувам да не ја читаш темата за да не налеташ на спојлери, откако ќе ја изгледаш може да се дискутира. Лост е серија која долго ќе се памети како една од најдобрите серии што некогаш се појавиле на телевизија. Просто кажано Masterpiece!
Не планирам со спојлери да си ја уништувам. Сезона 1 завршена. Кент уејт то даунлоуд д секнд.

На самиот крај на серијата (во Бонус епизодата), Бен ја затвора последната Дарма станица која 20 години пакувала храна на островот, а Хуго на Волт му нуди работа како “следен Ричард“.
Работата на Ричард беше да пренесува пораки од Џејкоб до избраните, кои понатаму треба да го заштитат островот од злото.
Кога веќе злото се уништи, зошто тогаш се избира нов курир? На кого ќе пренесува пораки? o_O

Можеби ќе биде изненадување за тебе, но ко падна авионот, сите умреа.
Хепи њуз: Не умираат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom