LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
17 се така 5та сезона .. да не има уште а јас тука живеам во вечната темнина на незнаењето и неинформираноста !!!! леееееееј кој ќе чека до јануари ќе се пореметам !!!! :uvo:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.099
Поени од реакции
46.005
17 се така 5та сезона .. да не има уште а јас тука живеам во вечната темнина на незнаењето и неинформираноста !!!! леееееееј кој ќе чека до јануари ќе се пореметам !!!! :uvo:
Toлку се, 16-17 се заедно . . . иначе и ја тоа викам, кој ке чека Јануари у пм . Среќа Heroes иам до пола прва сезона изгледано, Prison сум до 3та сезона, распоредуем некако до Јануари да истепам досада со двеве уз Twin Peaks :) .

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Toлку се, 16-17 се заедно . . . иначе и ја тоа викам, кој ке чека Јануари у пм . Среќа Heroes иам до пола прва сезона изгледано, Prison сум до 3та сезона, распоредуем некако до Јануари да истепам досада со двеве уз Twin Peaks :) .
Ау, да не бидам оф топик, и да не те разочарам.
Heroes вреди само првата сезона, после ќе сакаш да не продолжиш да ги гледаш.
Требеше Тwin Peaks да почниш пред Heroes:vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Ау, да не бидам оф топик, и да не те разочарам.
Heroes вреди само првата сезона, после ќе сакаш да не продолжиш да ги гледаш.
Требеше Тwin Peaks да почниш пред Heroes:vozbud:

И третата сезона е добра..

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Завршија LOST на FOX со последнава сезона(5та беше така? :) )?

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Tako je. And now we wait,...:nesvest:

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Welcome back, you'll get on top of the posts written here, again :icon_lol:
Pratio sam ja Lost i pricao po drugim forumima, bilo je jako, al ovde je najjace :D
Brate znam da imas ti sve sacuveno na DVD, daj kad dodjem sredit ces mi to malo ok? ;)

Gledao sam pilot na Lost pre nekoj den, lele kolko se tim ljudima sve dogodilo :D al trebat ce mi nekoliko vremena da pregledam sve sta ste napisali ^_^
:nesvest:

felixthecat

Boys Don't Cry
Член од
6 јануари 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
дајте линк да ја симнам цела 5та сезона ,или поеднично епизода по епизода

C

Cool Hand Luke

Гостин
Да не е Џејкоб сепак од Библијата, а оној што го уби е неговиот брат Исав од кого овој го купил/одзел неговото првородство? Тешко, бидејќи е премногу очигледно, за овие продуцентиве. Или мистеријата сепак се разоткрива...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
„Се ќе биде линеарно и двете временски линии ќе се сплотат во една. Нема повеќе флешбекови и флешфорварди во класична форма како порано“, изјавија продуцентите.

Инаку еве интересни клипчиња:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Редно беше, почна вртоглавица да не фаќа од флеш-бековите. А и ако сакаат продуцентите да „легне“ целата работа, тоа е правилен чекор според мене: без флешбекови, една сезона во која ќе добиеме одговори.

Нешто ме збуни на вториот клип: "Miracles". Значи безнадежно болни оздравеа, кога стапнаа на островот. Жена му (идната жена) на Џек не оздраве на островот. „Чудото“ се случи во болницата, каде Џек успеа да ја спаси...

Некоја идеја? Јас и понатаму стојам на тоа дека Џек е на некој начин поврзан со Џејкоб, а можеби бил и предходно на островот (пред падот на Oceanic).

Дали некој се сеќава на последната епизода кога Џејкоб го посети Џек во болницата, во кое време беше тоа? (Дали тогаш Џек ја лекуваше жената?) Можеби Џејкоб ја излечи, за да му ја „врати верата“ (Мan of science, man of faith) или некоја слична глупава причина...?

Kajgana Shop

На врв Bottom