LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    290
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.072
Момци дај кажете како се викаат епизодите да не згрешам нешто друго да не слегнам.....:helou:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Ахахахахахахах, а бе не се здрави овие ееееееееј! :vozbud:

Од кај ми беше познат онај на почетокон со Џејкоб?

Two players. Two sides. One is light, and one is dark. Ви текнува? :)

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Ахахахахахахах, а бе не се здрави овие ееееееееј! :vozbud:

Од кај ми беше познат онај на почетокон со Џејкоб?

Two players. Two sides. One is light, and one is dark. Ви текнува? :)
Последните Две Епизоди беа Феноменални....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
И мене ми беше многу познат од некаде . На крај испадна дека сепак Лок не оживеа , испадна дека тој типот од почетокот се реанимирал во лок или нешто. Многу поголемци се појавија и од Бен и од Лок и од Ричард. Имено Јакоб и Непознатиот од почетокот. Одвај чекам сезона 6.

Член од
4 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
3
Колку и да не сакав ваков крај морам да признаам дека сега сум повозбуден од било кога претходно за некоја серија!!!:vozbud:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Добро баги работи се открија конечно го покажаја Џејкоб барем :) и Лок уствари е некој трет моментално . Јас мислам дека на крај серијата ке завржи со вонземјани :) се на се топ завршеток и плус те остава да не ја прекинеш да ја гледаш серијата.

Сега ќе се изначекаме за следната сезона :/

џимеј: Има една работа која се вика спојлер...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.072
Превод ако има???

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Добро баги работи се открија конечно го покажаја Џејкоб барем :) и Лок уствари е некој трет моментално . Јас мислам дека на крај серијата ке завржи со вонземјани :) се на се топ завршеток и плус те остава да не ја прекинеш да ја гледаш серијата.

Сега ќе се изначекаме за следната сезона :
/
Лок е најверојатно тој типот на почеток што му рече how badly i wanna to kill you, и нели му рече еден ден ќе го направам тоа нешто во тој стил...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Еј превод некој, македонски знам дека нема ама барем српски или хрватски некој...
Иначе сега ке ја симнам и ке ја гледам :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Лок е најверојатно тој типот на почеток што му рече how badly i wanna to kill you, и нели му рече еден ден ќе го направам тоа нешто во тој стил...
Не е најверојатно, него тој е. Двајцата се ''богови'' и конечно најдоа начин да се решат меѓусебно. :DДруго, се потврди мојата теза... океј, не е моја него ја поставив после дискусиите и hint-овите со други членови по lost форумите. Ричард е капетанот на бродот што го гледаме на почетокот, Ричард е помошникот на Џејкоб, десната рака а со самото тоа добил и бенефиции, а.к.а вечер живот. Според мене статуата му припаѓа на Џејкоб, а храмот и ходниците заедно со Смоуки(заштитникот/помошникот) му припаѓаат на братот му. Есej. Доброто и злото ја продолжуваат вечната борба. Бидејќи веќе го немаме Џеjкоб да ја воспостави рамнотежата, се враќаат изгубените за пак да го воспостават балансот.

Jacob (Hebrew: יַעֲקֹב‎, Standard Yaʿaqov, Tiberian Yaʿăqōḇ; Arabic: يعقوب‎, Yaʿqūb; Septuagint Greek: Ἰακώβ; Syriac: ܝܰܥܩܽܘܒ; "heel" or "leg-puller"), also known as Israel (Hebrew: יִשְׂרָאֵל‎, Standard Yisraʾel, Tiberian Yiśrāʾēl; Arabic: اسرائيل‎, Isrāʾīl; Septuagint Greek: Ἰσραήλ; "struggler with God"), was the third Biblical patriarch and ancestor of the twelve tribes of Israel, named after his twelve sons.
The Bible says he was the son of Isaac and Rebecca, the grandson of Abraham and Sarah and of Bethuel, and the twin brother of Esau. He had twelve sons and one daughter by his two wives, Leah and Rachel, and their maidservants, Bilhah and Zilpah. The children were Reuben, Simeon, Levi, Judah, Dan, Naphtali, Gad, Asher, Issachar, Zebulun, daughter Dinah, Joseph, and Benjamin.[1] Before the birth of Benjamin, Jacob is renamed "Israel" by an angelic being, the name after which the modern nation of Israel is named.
As a result of a severe famine in Canaan, Jacob resettled his whole family in Egypt, in the Land of Goshen, at the time when his son Joseph was viceroy. Jacob died there 17 years later, and Joseph carried Jacob's remains to the land of Canaan, where he gave them stately burial in the same Cave of Machpelah as were buried Abraham, Sarah, Isaac, Rebecca and Jacob's wife Leah (Genesis 49:29-50:14).
Rebecca was extremely uncomfortable during her double pregnancy and went to inquire of God why she was suffering so. The Midrash says that whenever she would pass a house of Torah study, Jacob would struggle to come out; whenever she would pass a house of idolatry, Esau would agitate to come out.[3] She received the prophecy that twins were fighting in her womb and would continue to fight all their lives, and after they became two separate nations. The prophecy also said that the older would serve the younger; its statement "one people will be stronger than the other" has been taken to mean that the two nations would never gain power simultaneously: when one fell, the other would rise, and vice versa. Traditionally, Rebecca did not share the prophecy with her husband.

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
Е ај бее!!... и како по обичај пак се објаснаа неколку работи а се отворија еден куп нејаснотии.кој ќе чекат пола година сега за да се доразјаснат работиве... :(...

П.С.
забележа некој книгата во сцената кај шо кажвеа родителиве на Џулиет дека се разведуваат' mysteries of ancient americas '. Можда немат врска со ништо али сепак отворат некој прашања

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Не е најверојатно, него тој е. Двајцата се ''богови'' и конечно најдоа начин да се решат меѓусебно. :DДруго, се потврди мојата теза... океј, не е моја него ја поставив после дискусиите и hint-овите со други членови по lost форумите. Ричард е капетанот на бродот што го гледаме на почетокот, Ричард е помошникот на Џејкоб, десната рака а со самото тоа добил и бенефиции, а.к.а вечер живот. Според мене статуата му припаѓа на Џејкоб, а храмот и ходниците заедно со Смоуки(заштитникот/помошникот) му припаѓаат на братот му. Есej. Доброто и злото ја продолжуваат вечната борба. Бидејќи веќе го немаме Џеjкоб да ја воспостави рамнотежата, се враќаат изгубените за пак да го воспостават балансот.
Да но неколку мигови подоцна, 30 години назад Џулиет успеа да ја активира нуклеарката...дали тоа значи дека ќе се поремети теоријата што се десило се десило...па Џејкоб пак ќе остане жив? Пошто некако ептен смирно ги пречека а и рече дека тие доаѓаат, на кои мислеше?

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Се случи конечно инцидентот време беше :)
Али повеќе информации за 7 месеци :icon_lol:

Навистина одвај чекам да почне 6тата сезона и конечно да се разреши целава мистерија.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.072

Toj e....

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
:vozbud: Oh my fucking shit какво финале.Уште од првата сцена знаев дека не чекаат две одлични епизоди.Не сакам да теоретизирам and stuff само ќе кажам дека едвај чекам фебруари 2010.Да сме здрави и живи до тогаш,не е толку далеку.
п.с.Еден жив и еден мртов Џон Лок.WTF?????!!!!!!!!!
:vozbud::nesvest::vozbud:

п.п.с.Мислам дека она со бомбата навистина требаше да се случи како што рече Мајлс.
Иначе оној актерот кој го играше Џејкоб имаше баш вчера епизодна улога во една епизода на X-Files на ХРТ1.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Почна на charmed да личи серијава.

Возбудливо ипак, многу време има за чекање, ќе врие теории до тогаш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom