LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ги гледам, а ги мразам. Досадни ми се, а морам да ги гледам... Само сакам да заврши и да ми биде јасно се! Проклет да е денот кога почнав да гледам LOST!

Ги гледам, а ги мразам. Досадни ми се, а морам да ги гледам... Само сакам да заврши и да ми биде јасно се! Проклет да е денот кога почнав да гледам LOST!

Немој сеа таков да бидиш и ти... :uvo: :nesum:

Уште два дена :vozbud::vozbud::vozbud:

И јас ги бројам минутите, ама кога ќе ми текне дека имам шит нет, и дека ќе требаат убави 10 часа за двете епизоди да се спуштат се демотивирам и одам да цепам дрва.

Премногу маркетинг книги читале сценаристите.
Па решиле дека со тактика "збунити непријатеља" и тотално дезориентирање на гледачот,ќе можат да си ги решат сценариските тешкотии.
Мене не да ме дезориентираа , тоа чудо едно . Сега само гледам , не се замарам со теории и со слични работи . А кога ќе ми текне дека по цели ноќи читав за разноразни теории , мислење околу тоа што всушност се случува на островот ...
И сега ми е супер :helou:И мислам дека ќе има хепи енд ...

Која перверзија и состојба на психата е да гледаш нешто шо го мразиш.Ццццц...:nesvest::tapp:

Која перверзија и состојба на психата е да гледаш нешто шо го мразиш.Ццццц...:nesvest::tapp:

:)
Ова ме потсети, малку :oftopic:, на почетоците на шоуто на оваа будала од радио водител.

Анкетите за рејтинг оделе одприлика вака:

Дали го сакате Хауард Стерн: 30% ДА
Дали го слушате: Да, сакам да видам што наредно ќе каже.

Дали го мразите Хауард Стерн: 70% ДА
Дали го слушате: Да, сакам да видам што наредно ќе каже.

Психата е страшна работа :)

Извинете на :oftopic: нема да се повтори...

уште 24 часа...:vozbud:
бтв. спојлер за финале ( видов на сник пик )
Locke: I won't kill Jacob, you will ( зборејќи на Бен )

Дури сега ја изгледав 15-та епизода (не ми замервите бев на екскурзија неколку дена па немамв време), а иначе беше една од подобрите во оваа сезона, а и мора да е таква кога е предпоследна.. Сега сум толку нестрплиив до финалето што ми е криво што ја изгледав сега епизодава, требаше да ги изгледам двете заедно.
п.с. Кога подморницата пропадвеше во вода, ви изгледаше тоа реално или компијутерски беше направено? :pos2::pos2:

Штом излези за симнување, нека ми прати некој линк по пп или торент на мсн нека ми прати од клип шоуто и двете епизоди.

^Ќе ти пратам јас.
Он топик: Уште половина час до клип шоуто...3 часовна забава :vozbud::vozbud:

Аааааааааааааа, финалево беше ОМГ ОМГ ОМГ! :vozbud::vozbud::vozbud:
Срцево ќе ме фатеше...

p.s. Destiny Found !

Е сега, пошо е крај веќе, само некој ак кажит нешто и не го прикријат во спојлер!!!!!!!!!!!!!!!!

:nenene:

Шо и да е, макар и ситница. Да не му го расипуваме расположението на тој што не ги гледал. Барем спојлери овие 3-4 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom