LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Neznam zosto no koga ja izgledav epizodata po 2 pat zabelezav deka BEN koga go osloboduva SAYED mu vika I REALY HATED HIM (misli za tatko mu) ne mi e jasno zosto go vika toa vo minato I REALY HATED HIM?
AKO IMATE TEORII NESTO ZA OVA PISETE ZOSTO STVARNO ME ZAMISLI.
:vozbud:

Шо ви е толку чудно младиот Бен да биди мртов. Па ја испрај цела иднина, ја намести како ШТО ТРЕБА (supposed to) и си умира млад. Иднината е изживеана веќе од овие шо се вратија во минатото, Бен го направи своето. :smir:

Шо ви е толку чудно младиот Бен да биди мртов. Па ја испрај цела иднина, ја намести како ШТО ТРЕБА (supposed to) и си умира млад. Иднината е изживеана веќе од овие шо се вратија во минатото, Бен го направи своето. :smir:

Не иде така тоа.

Now don't get me started on the time-travel theories...ама не иде така тоа.

За сценаристите на Lost времето е круг,ако нешто се случило,мора пак и пак и пак да се случува,круг.

Ако беше права линија,односно веќе се случило,нема потреба пак,тогаш ќе успееше твоето.
Ама видовме дека настаните од минатото влијаеле во иднината (хинт : Шарлот и Даниел),така да што и да се случува,веќе се случило и Бен ќе е жив.

Сега,само да не испадне дека Саид утнал,односно дека платен убиец не се осигурува дека сигурно го убил човекот кој го мрази највеќе на целиов Lost свет (хинт : зборењето во авионот пред да полетаа со Bounty Hunter-ката).

Мене едно не ми е јасно.
Како Саид е толку смотан за два пати да падне на иста фора од женскиве?:icon_lol:

znaci ima najrazlicni tolkuvanja za patuvanjeto vo vremeto i zaradi nedamnesnite slucuvanja vo lost sea moze da se skrsne od temata!!
axaxaxaa
i da see se vrti vo krug!:))

btw slucajno naidov na edna cudna i gooolema strana povrzana za lost

http://www.lostisagame.com/

koj ima vreme neka ja zirne i kaze sto misli(ja seuste ja neam prouceno)
samo kolku sto mozev da vidam e napravena od ne koj gGGooooolem GEEK ili FReAK fan na LOST!!:D

pozz i ODVAJ ja cekam slednata epizoda!:smir:

Сигурен сум дека Бен е жив.

Изгледа како глупава финта, веќе видено во ефтини серии, но, мислам дека се ќе има некоја смисла.

Баш како во случајот на Даниел и Шарлот, и овде ја имаме истата поврзаност меѓу Бен и Саид.

Се што е случено, е случено.

Оваа епизода најверојатно ќе го направи Бен она што е, безмилосен, опасен и неповерлив кон сите.

Па зошто Бен да не умрел на лице место кога го застрела Саид. Можеби во тој момент или покасно островот ќе го врати од мртвите со цел да ја зачува целата временска историја. Или пак некој друг ќе интервенира за настаните да не останат променети . Јаков ?? Ричард?? Некој од египетските богови ? Вонземјани ?? можеби Бен така ке стане почитуван од Другите , и со тоа негово воскреснување ќе стане нивен водач ?? А? Мене ме интересира како видмор се вклопува во цела ова работа??

Па зошто Бен да не умрел на лице место кога го застрела Саид. Можеби во тој момент или покасно островот ќе го врати од мртвите со цел да ја зачува целата временска историја. Или пак некој друг ќе интервенира за настаните да не останат променети . Јаков ?? Ричард?? Некој од египетските богови ? Вонземјани ?? можеби Бен така ке стане почитуван од Другите , и со тоа негово воскреснување ќе стане нивен водач ?? А? Мене ме интересира како видмор се вклопува во цела ова работа??

Можи Видмор ќе го спаси :baeh:

За сценаристите на Lost времето е круг,ако нешто се случило,мора пак и пак и пак да се случува,круг.

Ако беше права линија,односно веќе се случило,нема потреба пак,тогаш ќе успееше твоето.
Ама видовме дека настаните од минатото влијаеле во иднината (хинт : Шарлот и Даниел),така да што и да се случува,веќе се случило и Бен ќе е жив.

Имам потполно исти погледи за патувањето низ времето со Mac)), но нели во една од минатите епизоди Фарадеј го молеше Соер да не му тропне на вратата на Дезмонд, зошто тоа во иднината не се случило, па не требаше ни сега. Според тоа, да не беше Фарадеј толку упорен, Соер на некој начин ќе ја сменеше иднината. Епа што ако во 1977 Саид стварно го убие Бен? Со други зборови, што ако не требал да го убие во интерес на иднината, но не е тука Фарадеј за да му каже да не го прави тоа?

Ако преживее Бен тоа ќе биди на феноменален начин, што ќе ги натера Другите да го земат и да го направат лидер.

Изгубени со само пет сезони?! Се укинува?! :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

lost_cancelled.jpg

:pos2::pos2: Па знаев ја дека е првоаприлска шега, туку малце да ве раздрмам :pipi:

деданое ке ви ги реши проблемите со лост...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom