¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Само ке речам дека Бен ис д МЕН! Дали го видовте Смоуки колку бесен беше 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е како не се откри, дај не зафркавајте ова како дифолт коментар ви иди.
Видовме каков е вистинскиот однос меѓу Чарлс и Бен.
Видовме смрт на еден поважен лик, т.е. на повеќе.
Видовме каква е/била намерата на овие од бродот.
Видовме дека во серијава, телепортацијата е возможна.
Можно е островот да го штити и Charles.Крејзи Појол напиша:...А тоа дека Чарлс и Бен играт со островот, не ми држи баш вода, оти да беа само тие Бен ке го убиеше, а како што видовме му рече дека тоа (да го убие) е невозможно...
Плус беше и во јакна за во северниот пол.Дифолт иде дека се телепортирал,бидејќи поврати после станувањето.
Епа така де.Не знам што очекувале од епизодава овие кои за секоја епизода мрчат дека не била нешто посебно.Е како не се откри, дај не зафркавајте ова како дифолт коментар ви иди.
Видовме каков е вистинскиот однос меѓу Чарлс и Бен.
Видовме смрт на еден поважен лик, т.е. на повеќе.
Видовме каква е/била намерата на овие од бродот.
Видовме дека во серијава, телепортацијата е возможна.
Само што ја изглеав фина епизода се откриа многу работи само жал ми е што ја скинаа керкава на Бен фино девојче беше иначе очекувам следната епизода да дознаеме што е всушност чадот:pirat:
Да не гледаш ти некоја друга серија?Е тоа не ми беше јасно мене, нели мyабетот беше дека нема сајнс фикшн тука и дека до крај ќе објаснат се. Баш ме занима и мене како ќе го објаснат чадот.
Аха, не се викаше charmed серијава, кој го сменил насловот:drndrn:Да не гледаш ти некоја друга серија![]()