LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Само ке речам дека Бен ис д МЕН! Дали го видовте Смоуки колку бесен беше :)

Е како не се откри, дај не зафркавајте ова како дифолт коментар ви иди.

Видовме каков е вистинскиот однос меѓу Чарлс и Бен.
Видовме смрт на еден поважен лик, т.е. на повеќе.
Видовме каква е/била намерата на овие од бродот.
Видовме дека во серијава, телепортацијата е возможна.

Абе, имаше на еден блог дека ова со DHARMA е ептен заебана работа, како што напиша еден член и на тој блог многу се спомнуваше time travel исто така и други островчиња слични на овај.
А тоа дека Чарлс и Бен играт со островот, не ми држи баш вода, оти да беа само тие Бен ке го убиеше, а како што видовме му рече дека тоа (да го убие) е невозможно. Комплицирана серија, досега супер им оди :) само да не видиме некој крај како во кловерфилд..

----------------- SPOILERS - 4x09 -------------------------

Можно е Бен да се има телепортирано во Сахара. И јас го помислив истото на прво, ама не мора да значи.
Можно е Бен да е „исфрлен“ од некој хеликоптер и остана жив зошто „островот не му дозволува да умре“ исто како и на Мike шо не му дозволи повеќе пати.

Крејзи Појол напиша:
...А тоа дека Чарлс и Бен играт со островот, не ми држи баш вода, оти да беа само тие Бен ке го убиеше, а како што видовме му рече дека тоа (да го убие) е невозможно...
Можно е островот да го штити и Charles.

Само прашањето е КАКО и ЗОШТО островот ги штити сите!? :)

Дифолт иде дека се телепортирал,бидејќи поврати после станувањето.

EPIZODAVA ne vi beshe nishto posebno? Aj idete gledajte Will & Grace, ova batalete. Papaci ej!
Dzver epizoda! Edvaj chekam EP10. Sekoja chest na dechkive, znaat kako da se "vratat".

Епа така де.Не знам што очекувале од епизодава овие кои за секоја епизода мрчат дека не била нешто посебно.

Само што ја изглеав фина епизода се откриа многу работи само жал ми е што ја скинаа керкава на Бен фино девојче беше иначе очекувам следната епизода да дознаеме што е всушност чадот:toe: :pirat:

Само што ја изглеав фина епизода се откриа многу работи само жал ми е што ја скинаа керкава на Бен фино девојче беше иначе очекувам следната епизода да дознаеме што е всушност чадот:toe: :pirat:

Не ми се верва дека ќе го објаснат чадот. Барем не до 6 сезона. :)

Е тоа не ми беше јасно мене, нели мyабетот беше дека нема сајнс фикшн тука и дека до крај ќе објаснат се. Баш ме занима и мене како ќе го објаснат чадот.

Го има некој гледано Сторм со Лук Пери? МТВ класика. :)
Епа, очекувајте напредна, хајтек верзија на филмов. :)

Јас мислам дека чуват вонземјани на островот :pos: :pos: :pos:

Е тоа не ми беше јасно мене, нели мyабетот беше дека нема сајнс фикшн тука и дека до крај ќе објаснат се. Баш ме занима и мене како ќе го објаснат чадот.
Да не гледаш ти некоја друга серија? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom