LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ех,прехоливудски направена,поготово Сојер со пиштол против м4ките :)

Како и да е,не се откри премногу,а и немаше некој бум во епизодава,освен докторот што е ем мртов,ем жив...

---------------- SPOILERS - 4x09 ------------------------------

Хаха, шо е работата? Ми изгледа дека Charles и Ben си играат криенка со островот. „Јас го имам сега ке го скријам и ти барај го!“ :)) .
Да тоа со докторот е чудно, а и чудно е „појавувањето“ на Ben во Сахара. По се мислам дека на крајот ќе испадни нешто поврзано со Time & Space Travel.

p.s. И сцената со The Smoke Monster ми беше интересна. :)

Smokie's back! <3

Многу мрачна епизодава некако.. инаку подобра од некои од претходните епизоди. Добра беше како за почеток на крајниот дел :)

Дајте бе линк...мегашер, торент? :(

---------------- SPOILERS - 4x09 ------------------------------

Според муабетот на крајот мислам дека Dharma Initiative e(беше) на Charles.

abe prevod za ovaa EP9 koga od prilika ce izleze ako znajte nekoj neka pustit link Pls

Мала грешка :)
Не е мала.Хехе
Иначе 9 епизода беше доста динамична...малку Умри Машки и Рамбо акциони финти не се на одмет.:helou:

Не е мала.Хехе
Иначе 9 епизода беше доста динамична...малку Умри Машки и Рамбо акциони финти не се на одмет.:helou:

-Русо почна да трча исто, од прва ја стегнаа
-3ца од преживеаните(непознати) од прва ги погодија
-Овој Соер непробивен...

На крај ке испадне дека Charles и Ben си играат натиго-дајмиго. Може островот бил оставен на Чарлс, а Бен успеал да го превземе и сега се обидува да го врати назад.

Да,ама што е толку многу посебен островот за да има толку крвопролевање???
Иначе сигурно има некаква врска со патување низ времето...енд стаф.:helou:
Иначе во оваа епизода слушнавте што рече Дени,дека времето е релативна работа.

После толку чекње се разочарав Ова епизода требеше блок да е !!!! Ко последнана од вотра(или трета не ми теквит) сезона 1 и 30 мин. и на крај не се откри премногу се расчистија некои работи али ништо посебнно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom