LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
A зошто баш ветеринарна ординација? Нели има теорија дека кучето од изгубените (како се викаше бе!?) е всушност Jacob. :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Мислам дека Kate не е во тие Oceanic 6. Мислам дека таа замина од островот тајно, зошто ако заминеше како една од Oceanic сите ќе знаеја за неа и таа немаше да биди на слобода туку ќе беше в затвор.
Kate е дел од O6.. ќе видиш зошто и како во следната епизода (=

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Не знам кој е у оние 6те, но знам дека и не ме интересира тоа многу.

Мене ме интересира кој од овие ќе умре, а у меѓувреме се молам да не ја убијат Клер. Не знам ни зошто продолжуваат со убиствава но ај нека им е. Од една страна било каква приказна околу Ерон и проблемите околу неговото гледање без Клер ќе направат еден голем булшит бидејќи ич не ме интересира дали Џек(кога ќе дознае дека оваа му е сестра) ќе знае да мењава пелени, дали Сојер ќе му направи нешто лошо пошто не знае да се грижи доволно и кои глупости Кејт ќе ги предложува за решение на проблемов.
Од друга страна па ногу од овие шо умираа беа у конекција:
Бун и Шенон(брат и сестра), Ана Лусија и Либи(и двете во опашот на авионот), Чарли и Клер(у многу ситуации беа заедно)
Што значи дека има шанси да е Клер....
Но има шанси да биде и Дезмонд.... Оу гад лет ит би хим(се извинувам однапред на неговите фанови ама го неќам :toe:)
Да продолжам
Даниел...нов е и може да излезат добри приказни околу неговиот живот. Но не ми пречи да биде него, сеедно ми е.
Џин... Сан, д сингл мами. Има веќе таква приказна и не ми изгледа ко добра опција.
Сан... Некако не го пронаоѓам добро Џин како карактер кој ќе рони солзи по саканата па и подобро да не дојде до тоа.
Џулиет...свеедно ми е
Сојер(нема потреба да кажувам за него, бидејќи мислам дека многу придонесува за серијата и не сакам да умре, а и мислам дека има најмала веројатност да умре и не сум многу загрижен за него)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Не знам кој е у оние 6те, но знам дека и не ме интересира тоа многу.

Мене ме интересира кој од овие ќе умре, а у меѓувреме се молам да не ја убијат Клер. Не знам ни зошто продолжуваат со убиствава но ај нека им е. Од една страна било каква приказна околу Ерон и проблемите околу неговото гледање без Клер ќе направат еден голем булшит бидејќи ич не ме интересира дали Џек(кога ќе дознае дека оваа му е сестра) ќе знае да мењава пелени, дали Сојер ќе му направи нешто лошо пошто не знае да се грижи доволно и кои глупости Кејт ќе ги предложува за решение на проблемов.
Од друга страна па ногу од овие шо умираа беа у конекција:
Бун и Шенон(брат и сестра), Ана Лусија и Либи(и двете во опашот на авионот), Чарли и Клер(у многу ситуации беа заедно)
Што значи дека има шанси да е Клер....
Но има шанси да биде и Дезмонд.... Оу гад лет ит би хим(се извинувам однапред на неговите фанови ама го неќам :toe:)
Да продолжам
Даниел...нов е и може да излезат добри приказни околу неговиот живот. Но не ми пречи да биде него, сеедно ми е.
Џин... Сан, д сингл мами. Има веќе таква приказна и не ми изгледа ко добра опција.
Сан... Некако не го пронаоѓам добро Џин како карактер кој ќе рони солзи по саканата па и подобро да не дојде до тоа.
Џулиет...свеедно ми е
Сојер(нема потреба да кажувам за него, бидејќи мислам дека многу придонесува за серијата и не сакам да умре, а и мислам дека има најмала веројатност да умре и не сум многу загрижен за него)
Јас па се' мислам дека Џулиет ќе умре... не знам зошто ама за другиве некако не ми се верува а некако придонесот на Џулиет кон приказната во серијата е се помал и помал, но не се знае. :)

Член од
30 декември 2007
Мислења
794
Поени од реакции
330
Kate i JAck se sigurno vo O6 bidejki uste vo poslednata epizoda od sezona3, jack i veli na KAte " we must go back Kate"

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Вечер ке се познаат повеке работи. :)

4х4 ис каминг!

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Среќлии сте вие таму во овој поглед.. :)

Новата епизода почнува во 8 или во 9.00 EST? Да знам дали вреди да чекам уште 4-5 саати, или да спијам :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Среќлии сте вие таму во овој поглед.. :)

Новата епизода почнува во 8 или во 9.00 EST? Да знам дали вреди да чекам уште 4-5 саати, или да спијам :)
Моја тактика, спиеш сега па си станеш рано со утринско кафе...мераци. :)

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Конечно стаса и 4тата епизода. Интересна...
Повеќе покасно, кога ќе ја гледаат и другите :)

Линк за download тука

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Хах, претпоставката што ќе се случи на крајот на епизодата ми излезе точна :)

Jack, Hurley, Kate, Sayid, и ликот од оваа епизода.. останува уште еден до комплетирањето на 6ката, и веројатно ќе дознаеме кој е во наредната епизода (типот во ковчегот :)).

Многу ме интересира што се случува со The Others.. кај им е Храмот, и што е уствари тоа.. ногата на статуата со 4 прсти, која се надевам не е дел од Статуата на слободата.. итн.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
A што е со луѓето на Бен, беа окулу 20луѓе кога се разделија со Бен(со "ќерка му" отидоа да ги пресретнат Чек и другарите)

Kajgana Shop

На врв Bottom