S
SSS-Stolica
Гостин
Ќе зажалиш ако не се заразиш...Гледав една епизода и интересно ми се виде, нема да гледам понатаму да не се заразам со тоа што после нема да испуштам епизода. :music5:
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
Ќе зажалиш ако не се заразиш...Гледав една епизода и интересно ми се виде, нема да гледам понатаму да не се заразам со тоа што после нема да испуштам епизода. :music5:
Се согласувам. Серијава стварно вреди да биде гледана. Секоја епизода е добра, и ќе те насмее, и ќе ти го пополни времето, а и можеби и ќе извлечеш некоја поука од нејзеЌе зажалиш ако не се заразиш...![]()
Многу беа добри и јас ги гледав ама прекинав после смрта на Лусија и после тоа само повремено гледав и мака ми е што последнава ја фатив во моментот кога скокаше Диего. Штета што завршија си имав занимација на вечерИ мене, исто така, оваа серија ме смее секогаш!
Не ја гледав редовно, обично ги гледав ноќните репризи и секогаш заспивав рано наутро токму поради тоа...
Завршија?
Штета...
Скокна од мост и се разбуди на денот после свадбата и сите беа тука како досега се сонувал и како децата се сеуште мали иако се гледаше дека се пораснати ( Сите освен Ева беа тука) баш како за крај иако ке ми недостигаат :cry:И јас, исто така, си имав занимација... Инаку, каде рипнал Диего? Неам појма, не сум ги гледал последните епизоди... И мене ме изнервира кога Луција умре, целосната визија за филмот ми се сруши и се некако ми немаше смисла.
прајмтајм серија? хахахахахах
е баш е ПРАВ ТЕРМИН 10 сабајле, бабите нека се смеат, може!!!!!!!!!!
не гледам, мн јасно, кој станува тогаш???????????
НЕ Е ЛАТИНО серија, не знам по кој пат ова се дискутира, серијава е шпанска ПРАЈМ ТАЈМ серија, сфаѓаш, се што е од Шпанија, не значи дека е латино плачки, не знам како некој уште прашува за тоа