ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Абе ја гледав на времето место да одам на факултет, нај јака серија беше, тешка комедија со Фити и син му, само ептен глупо заврши.
Хаха да да. Али сигурно оваа серија не е била испланирана од почетокот како ќе заврши, бар јас така мислам. Снимањето траеше 5 години, и стварно многу глуп крај.Иначе на крајот колку само се забележуваше дека Маркос и Гиље се поголеми..можеле крајот да го снимат уште коа почнале да ја снимаат серијата,ама тоа е..
Апсолутно се сложувам..ете денес на крајот ја фатив репризата и сите се забележуваа дека се поразлични,но тоа е..Иначе никогаш нема да заборавам како Фити го заеба Раул кога требаше да потпише договор со Реал МадридХаха да да. Али сигурно оваа серија не е била испланирана од почетокот како ќе заврши, бар јас така мислам. Снимањето траеше 5 години, и стварно многу глуп крај.
Дискриминација, не е фер.Некој заинтересиран за протест?СЕРАНОВИ ОД МАРТСеранови од март ќе се дава на сите локални телевизии во Македонија. Само во Скопје нема да се прикажува.
Со тебе сум кај треба ке протестираме порано даваа на а1 но неверувам дека пак ке ја пуштат на а1 ..тогас беше во глуп термин сабајле кога сите тинејџери спиееа (претезно е за нив наменета серијата) така да не постигна голем успех како во другите дрзави каде сто се приказувасе какко на пример србија па дури и некои од глумците дојдоа во посета на србија..Дискриминација, не е фер.Некој заинтересиран за протест?
Да да во Битола на Тера телевизија ја даваат. Серијата беше закон кога ја даваа на А2 само за жал не ја догледав. А и сега се мислам како оти не знам дали има друг термин освен во 15.00 часот. Ај некој во споилер нека го пиши крајот многу ме интересираhttp://telekabel.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=75&Itemid=116&lang=en
еве линк кој сака да гледа ..телевизија тера (мислам дека е од битола) секој ден од 15:00 часот
уште малце првата епизода ќе почне