S
SSS-Stolica
Гостин
Ќе зажалиш ако не се заразиш...Гледав една епизода и интересно ми се виде, нема да гледам понатаму да не се заразам со тоа што после нема да испуштам епизода. :music5:
Ќе зажалиш ако не се заразиш...Гледав една епизода и интересно ми се виде, нема да гледам понатаму да не се заразам со тоа што после нема да испуштам епизода. :music5:
Се согласувам. Серијава стварно вреди да биде гледана. Секоја епизода е добра, и ќе те насмее, и ќе ти го пополни времето, а и можеби и ќе извлечеш некоја поука од нејзеЌе зажалиш ако не се заразиш...
Многу беа добри и јас ги гледав ама прекинав после смрта на Лусија и после тоа само повремено гледав и мака ми е што последнава ја фатив во моментот кога скокаше Диего. Штета што завршија си имав занимација на вечер :cry:И мене, исто така, оваа серија ме смее секогаш!
Не ја гледав редовно, обично ги гледав ноќните репризи и секогаш заспивав рано наутро токму поради тоа...
Завршија?
Штета...
Скокна од мост и се разбуди на денот после свадбата и сите беа тука како досега се сонувал и како децата се сеуште мали иако се гледаше дека се пораснати ( Сите освен Ева беа тука) баш како за крај иако ке ми недостигаат :cry:И јас, исто така, си имав занимација... Инаку, каде рипнал Диего? Неам појма, не сум ги гледал последните епизоди... И мене ме изнервира кога Луција умре, целосната визија за филмот ми се сруши и се некако ми немаше смисла.
прајмтајм серија? хахахахахах
е баш е ПРАВ ТЕРМИН 10 сабајле, бабите нека се смеат, може!!!!!!!!!!
не гледам, мн јасно, кој станува тогаш???????????
НЕ Е ЛАТИНО серија, не знам по кој пат ова се дискутира, серијава е шпанска ПРАЈМ ТАЈМ серија, сфаѓаш, се што е од Шпанија, не значи дека е латино плачки, не знам како некој уште прашува за тоа