Los Serrano

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Апсолутно се сложувам..ете денес на крајот ја фатив репризата и сите се забележуваа дека се поразлични,но тоа е..Иначе никогаш нема да заборавам како Фити го заеба Раул кога требаше да потпише договор со Реал Мадрид :pos:
Дај некој нека ми ја најде епизодата се здробив барајќи цела вечер. :(

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.145
Поени од реакции
13.315
Дај некој нека ми ја најде епизодата се здробив барајќи цела вечер. :(
Ако уште не ја најде, ќе можам само да ти помогнам знам дека е меѓу првите епизоди. Ако збориме за онаа епизода каде што Диего беше повреден и Фити мораше да им биде тренер и Раул даде многу голови, а Маркос на клупа остана и му дојде понуда на Раул за Реал Мадрид.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Ако уште не ја најде, ќе можам само да ти помогнам знам дека е меѓу првите епизоди. Ако збориме за онаа епизода каде што Диего беше повреден и Фити мораше да им биде тренер и Раул даде многу голови, а Маркос на клупа остана и му дојде понуда на Раул за Реал Мадрид.
15та е. Ја најдов. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ја има на филмовизија, иначе појма неам како се вика епизодата точно. :D
не е цела серијата на филмовизија. Таму има 96 епизоди а серијта е 120+ или се лажам?

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Многу јака серија, порано станував во 9 саат само за да ја гледам. Штета по телевизииве веќе не даваат вакви серии туку само турски и индиски.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.818
Поени од реакции
8.240
На српската Прва тв има српска верзија на Серанови по име Sinđelići

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.145
Поени од реакции
13.315
На српската Прва тв има српска верзија на Серанови по име Sinđelići
Ептен интересна идејава. Почнаа со епизоди или на најавување се уште? Иначе баш ме интересира дали ќе биде копија, дали ќе се опфатат и истите случки или бар некои, бидејќи гледам истата песна, истите и соби се праени, или ќе биде со други случки и други идеи ама со таа целина. За мене подобро би било ова второво :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Колку и да ја прават неможе да биде како Серанови, единствени се тие.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.818
Поени од реакции
8.240
Ептен интересна идејава. Почнаа со епизоди или на најавување се уште? Иначе баш ме интересира дали ќе биде копија, дали ќе се опфатат и истите случки или бар некои, бидејќи гледам истата песна, истите и соби се праени, или ќе биде со други случки и други идеи ама со таа целина. За мене подобро би било ова второво :D
Почнато е ,не знам точно термин и денови кога даваат пошо ја немам Prva tv.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.145
Поени од реакции
13.315
Дел од актерите од Серанови некогаш и сега, односно членовите на Санта Хуста Клан, своевремено музички бенд.

Боличе МВП :D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom