Los Serrano

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
Апсолутно се сложувам..ете денес на крајот ја фатив репризата и сите се забележуваа дека се поразлични,но тоа е..Иначе никогаш нема да заборавам како Фити го заеба Раул кога требаше да потпише договор со Реал Мадрид :pos:

Дај некој нека ми ја најде епизодата се здробив барајќи цела вечер. :(

Дај некој нека ми ја најде епизодата се здробив барајќи цела вечер. :(

Ако уште не ја најде, ќе можам само да ти помогнам знам дека е меѓу првите епизоди. Ако збориме за онаа епизода каде што Диего беше повреден и Фити мораше да им биде тренер и Раул даде многу голови, а Маркос на клупа остана и му дојде понуда на Раул за Реал Мадрид.

Ако уште не ја најде, ќе можам само да ти помогнам знам дека е меѓу првите епизоди. Ако збориме за онаа епизода каде што Диего беше повреден и Фити мораше да им биде тренер и Раул даде многу голови, а Маркос на клупа остана и му дојде понуда на Раул за Реал Мадрид.

15та е. Ја најдов. :D

Ја има на филмовизија, иначе појма неам како се вика епизодата точно. :D

не е цела серијата на филмовизија. Таму има 96 епизоди а серијта е 120+ или се лажам?

Многу јака серија, порано станував во 9 саат само за да ја гледам. Штета по телевизииве веќе не даваат вакви серии туку само турски и индиски.

На српската Прва тв има српска верзија на Серанови по име Sinđelići

На српската Прва тв има српска верзија на Серанови по име Sinđelići

Ептен интересна идејава. Почнаа со епизоди или на најавување се уште? Иначе баш ме интересира дали ќе биде копија, дали ќе се опфатат и истите случки или бар некои, бидејќи гледам истата песна, истите и соби се праени, или ќе биде со други случки и други идеи ама со таа целина. За мене подобро би било ова второво :D

Колку и да ја прават неможе да биде како Серанови, единствени се тие.

Ептен интересна идејава. Почнаа со епизоди или на најавување се уште? Иначе баш ме интересира дали ќе биде копија, дали ќе се опфатат и истите случки или бар некои, бидејќи гледам истата песна, истите и соби се праени, или ќе биде со други случки и други идеи ама со таа целина. За мене подобро би било ова второво :D

Почнато е ,не знам точно термин и денови кога даваат пошо ја немам Prva tv.

Дел од актерите од Серанови некогаш и сега, односно членовите на Санта Хуста Клан, своевремено музички бенд.

210759-4.jpg

210764-4.jpg

210761-4.jpg

210758-4.jpg

Боличе МВП :D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom