Lord of the Rings трилогијата + Хобитот

Член од
26 септември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Ме интересира, дали некој има било каква информација за 4-то продолжение?? Бидејќи во играта веќе има expansion на играва, со нова армија, армијата на Witch King, што ме натера на размислување, за можеби снимање нов дел. Ако некој има било каква информација нека каже...

Член од
21 декември 2007
Мислења
168
Поени од реакции
1
Aman be? 4.to? Nema be takvo nesto! Barem ne vo prikaznata, osven ako ne eod Kristopher Tolkin, sin mu na J. R. R. sto zavrsil od tatko mu.
A igrici, ostaj gi be, ke se poserat veke, samo nesto stancaat, coek ne moze da napise dobra kniga na raat veke...

Член од
26 септември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Aman be? 4.to? Nema be takvo nesto! Barem ne vo prikaznata, osven ako ne eod Kristopher Tolkin, sin mu na J. R. R. sto zavrsil od tatko mu.
A igrici, ostaj gi be, ke se poserat veke, samo nesto stancaat, coek ne moze da napise dobra kniga na raat veke...
:pos2::pos2:Да, али нема да ни се слоши доколку снимат уште некој дел нели? :wink:

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
Дефинитивно најдобрата триологија што некогаш сум ја гледал. Се надевам и на филмови за Хобитот и Силмарилион...

Член од
15 јануари 2008
Мислења
116
Поени од реакции
1
Za hobitot se najavi snimajne , i sakaa da go rezira Peter Jackson no toj odbi , i od togas nemam slusnato nesto po konkretno .

Член од
17 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
7
I aj ne mi se prate tuka golemi fanovi na Tolkin, bre :) :3:[/quote]

Ete me mene! Jas sum fan na Tolkin i toa zabegan! :helou:

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Сите делови се добри... Првиот го имам гледано едно 14-15 пати и пак не ми е досаден иако знам што ќе се случи..

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.155
Поени од реакции
5.999
Ме интересира, дали некој има било каква информација за 4-то продолжение?? Бидејќи во играта веќе има expansion на играва, со нова армија, армијата на Witch King, што ме натера на размислување, за можеби снимање нов дел. Ако некој има било каква информација нека каже...
Dejstvoto vo Rise of the Witch King se slucuva poveke od 2000 godini pred Lord of the Rings. :tapp:

Cetvrti del... :pos2:

Член од
21 декември 2007
Мислења
168
Поени од реакции
1
Филмот е најдобар на свет мислам трите дела совршена режија глума и се е како што треба само има едно нешто што не ми се свиѓа а тоа се многу досадните делови со Фродо и Сем... коа ги гледав по втор пат филмовите ги мотав тие делови. Иначе тие продолжените верзии од по 4 ипол саати се многу многу добри и има доста сцени додадени и објаснети работи
Bez tie delovi Tolkin ne bi bil TOLLKIN:nenene:No Ok, toa si e tvoe mislenje normalno

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Дајте бе читатели Lord of the rings ама на англиски плссссссс

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.155
Поени од реакции
5.999
Хобитите се најѕверови! Една од омилените сцени ми е при крајот на Return of the King кога им се поклонуваат сите на четворицата Хобити.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
најубав филм на сите времиња (3 те дела)
ама бош термин
можда има време, ама пошто е 3 саата незнам дали ќе се догледа

иначе си ги имам 3 те дела и на цд ама вака на тв е поинтересно некако

Kajgana Shop

На врв Bottom