Tie "dosadni" delovi so Frodo i Sem se mnogu bitni. Mislam, Frodo i Sem ja imaat klucnata uloga, so toa sto go unistuvaat prstenot na kraj.Darkwind напиша:Филмот е најдобар на свет мислам трите дела совршена режија глума и се е како што треба само има едно нешто што не ми се свиѓа а тоа се многу досадните делови со Фродо и Сем... коа ги гледав по втор пат филмовите ги мотав тие делови. Иначе тие продолжените верзии од по 4 ипол саати се многу многу добри и има доста сцени додадени и објаснети работи
Иако ја имаат клучната улога, и јас мислам дека премногу лигави улоги имаат исполнети повеќе од што треба со љубов ... добро што убива монотонија Смигл, откако ќе го најдат, иначе ... :umorno:Smert напиша:Tie "dosadni" delovi so Frodo i Sem se mnogu bitni. Mislam, Frodo i Sem ja imaat klucnata uloga, so toa sto go unistuvaat prstenot na kraj.
taka e ama pak frodo vo smigle se gledase samiot posto i toj bil hobbit na vremetoДивајн напиша:Иако ја имаат клучната улога, и јас мислам дека премногу лигави улоги имаат исполнети повеќе од што треба со љубов ... добро што убива монотонија Смигл, откако ќе го најдат, иначе ... :umorno:
И уште нешто ... кога ќе размислам подобро, Сем има поклучна улога отколку Фродо ... ех да не беше Сем ... маааааај лов, маааааај прешсссссссссссс! :zaljuben:
epa toa e ubootoEminem напиша:Да добар филм навистина.
Добро малце фантастичен ама ако
супер е:helou:
тој не се гледа себеси во смигл туку фродо е премногу добар, наивен и лековерен и затоа му верува и го зима смигл од =ал не од друго...Т.е знае како е да се носи прстенот и дека му терба на смигл да биде блиску до него ама тоа што му верува на едно грдо суштество наместо на најдобриот пријател е лоша слика за фродоMorbidnio напиша:taka e ama pak frodo vo smigle se gledase samiot posto i toj bil hobbit na vremeto
Нели? Без оглед колку е нели паднат под влијание на прстенот, малку променет, сепак огромна минуска е тоа. Ама добро, ваљда е поентата да се докаже дека сепак другарството ако е вистинско, и после толкава навреда, останува.Darkwind напиша:тој не се гледа себеси во смигл туку фродо е премногу добар, наивен и лековерен и затоа му верува и го зима смигл од =ал не од друго...Т.е знае како е да се носи прстенот и дека му терба на смигл да биде блиску до него ама тоа што му верува на едно грдо суштество наместо на најдобриот пријател е лоша слика за фродо