- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.339
- Поени од реакции
- 84.549
на kat.phКаде можам да ја најдам Extended верзијата? Зашто барав на Замунда и нема ништо.
на kat.phКаде можам да ја најдам Extended верзијата? Зашто барав на Замунда и нема ништо.
Во Синеплекс го имаше и во 2ДОдличен филм, само што не ми се допадна што беше во 3Д.
Бидна што бидна, а и нема некоја разлика помеѓу 2Д и 3Д(освен што е прикажан на повисок frame rate, 48, ако не се лажам), освен кај некои сцениВо Синеплекс го имаше и во 2Д
Искрено повеќе уживав во првиов дел ама се на се добар е и вториов има неколку сцени што те прават како дете да се израдуваш што е добро бидејќи книгата е уствари детска
Се на се добра ама сеуште мислам дека 3 дела се премногу, 2 ќе беа сосема доволни.
This.Бидна што бидна, а и нема некоја разлика помеѓу 2Д и 3Д(освен што е прикажан на повисок frame rate, 48, ако не се лажам), освен кај некои сцени, и уште неколку други сцени.каде им слетуваат пчелите во куќата на Бард на пример
На многумина им смета оној телевизизијски филинг кој го имаш (ради резолуцијата) коа го глеаш овоа 48fps.
у Cineplex глеав на 48 fps (300 и кусур е карта)Да, но ретко кај може вака да глеаш.
у Cineplex глеав на 48 fps (300 и кусур е карта)
мене лично посрање ми беше шо го прекинаа за пауза, али одобруем, пошто гарант на некој му се мочало гадно, а неќел да прекинуе филм
имаш да бираш и тукаПрвпат слушам дека е 48 Инаку опционално ли е, знам лани worldwide имаше да бираш 48 или обично.
Јес да Скопје ми е аcross целава ни држава ама морам барем за Хобитов годинава да одвојам време/пари.
Првпат слушам дека е 48 Инаку опционално ли е, знам лани worldwide имаше да бираш 48 или обично.
Јес да Скопје ми е аcross целава ни држава ама морам барем за Хобитов годинава да одвојам време/пари.