Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

12000 e овој 14000 е од 16гб ама пак е добро :)

ако барат 1500 шо ќе правам јас шо имам 4-6 акаунти у топ40 на овој контест???? ќе треба да платам 100+ евра :S

Ama 4г e tolku

Кој будала дели ајподи ко дедо мраз и што добива тој со тоа? сомнително ми е ова ... (да не ви даваат бомби ебаве :hihi:)

И мене ништо ми нема стигнато, а од Скопје сум. Ќе видам во понеделник ќе се јавам да не има нешто.

Сеа дојдов од пошта , немаше ништо ми рече таа да поминам у понеделник пак да проверам...

Е мамето ау.. Ај ќе чекам до понеделинк , пошто и денеска ништо. А што е финтава со царинава, цариници, 1500 ден и сл? :\

А иначе на другар ми му стигна 8 гига наместо 16..

Е мамето ау.. Ај ќе чекам до понеделинк , пошто и денеска ништо. А што е финтава со царинава, цариници, 1500 ден и сл? :\

А иначе на другар ми му стигна 8 гига наместо 16..

Па 8 гига се сите... :pos2:

а ова обавезно ти стига или ако имаш среќа. Дај објаснете малце никаков вовед нема темава..

колку време чекавте за да ви стигни порака ??на тел

Odma stiga porakata za potvrda na telefon...

A kolku vreme (denovi) Joey cekase za vtoriov ipod?

а ова обавезно ти стига или ако имаш среќа. Дај објаснете малце никаков вовед нема темава..
имаше вовед порано, модераторите го избришаа :tapp:

Odma stiga porakata za potvrda na telefon...

A kolku vreme (denovi) Joey cekase za vtoriov ipod?
од 20ти декември беше пратен, денес му стигна

Инторесно е што сум пак на листа :smee::smee:

Аууу лудница чудово. Што е со звуков бе ало, разлика помеѓу ова и други мп3 плеери охоо. За камерата не прам муабет, немам коментар :). Иначе инсталирајте си и iTunes песните се префрлаат многу многу побрзо. Ајде на тие што им стигнаа со здравје да си го користат, исто и на тие што ќе им стигнат, и се надевам нема да платат 1500 денари :), али и да платат вреди стварно :)

Аууу лудница чудово. Што е со звуков бе ало, разлика помеѓу ова и други мп3 плеери охоо. За камерата не прам муабет, немам коментар :). Иначе инсталирајте си и iTunes песните се префрлаат многу многу побрзо. Ајде на тие што им стигнаа со здравје да си го користат, исто и на тие што ќе им стигнат, и се надевам нема да платат 1500 денари :), али и да платат вреди стварно :)

немој на најсилно да слушаш ќе ти зујат ушите 3 дена :smee::smee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom