Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Дај префрлете се на муабетот "ej и мене не ми стигна" не ме пукајте. :):)

И дај објасните ми што е финтава со царина,цариници и сл., ако не стигне и пон кај да се јавувам и сл.? -.-

што мислете до колку ќе стигнат овие последните до 9ч :)

Според мене до 9 саат последниот 55 најмногу бидејки ако иде мислам нели со исто темпо , веќе 3 дена од 40 се мачи нагоре сеа има 49 до 55 максимум да дојди ке видиме

Дај префрлете се на муабетот "ej и мене не ми стигна" не ме пукајте. :):)

И дај објасните ми што е финтава со царина,цариници и сл., ако не стигне и пон кај да се јавувам и сл.? -.-

Па на Ert му зеле царина 1500 денари. Тој мисли дека е различна националност ама тоа нема врска. Ако сака цариникот наплаќа ако не не. Така да очекувајте уште некој да има царина.

што мислете до колку ќе стигнат овие последните до 9ч :)

Појќе од 100 сигурно нема да одат :smee:

Па на Ert му зеле царина 1500 денари. Тој мисли дека е различна националност ама тоа нема врска. Ако сака цариникот наплаќа ако не не. Така да очекувајте уште некој да има царина.
А кај плаќаш царина? -.^

леле, престанете со покани, ќе добиете, за 15 мин слегов 5 места, на фејсбук страниците, пораки, групи, спам, па тоа е чудо едно за вк наградана игра

леле, престанете со покани, ќе добиете, за 15 мин слегов 5 места, на фејсбук страниците, пораки, групи, спам, па тоа е чудо едно за вк наградана игра

Ќе издржиме уште малце

немој на најсилно да слушаш ќе ти зујат ушите 3 дена :smee::smee:

Хехе не не, треба и да се чува сега самиот ајпод :).

Појќе од 100 сигурно нема да одат :smee:

Море да знајш колку имат врска :). То ти викам зависи кој царинарник ќе ти се погоди :).

А кај плаќаш царина? -.^

Не се секирај, ќе ти дојде пакетчето со 2-3 уплатници на него, и мораш да ги платиш в пошта за да ти го дадат.

Оф оф... А иначе на која царина може да прашам дали е пратено и сл.? Битолска мислам еднаш спомна џои...

WoW иначе табелава густо густо стана.. xD

Оф оф... А иначе на која царина може да прашам дали е пратено и сл.? Битолска мислам еднаш спомна џои...

WoW иначе табелава густо густо стана.. xD

Па ако си од скопје, скопската валјда. Југозападно (Струга,Охрид) царинат во Битола.

Уште три часа има, многу густо :nesum:

Абе без очи останав дојдов до 10то место 67 души преку мене , па сеа шо дае господ повеќе неам:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom