Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај префрлете се на муабетот "ej и мене не ми стигна" не ме пукајте.
И дај објасните ми што е финтава со царина,цариници и сл., ако не стигне и пон кај да се јавувам и сл.? -.-
што мислете до колку ќе стигнат овие последните до 9ч![]()
А кај плаќаш царина? -.^Па на Ert му зеле царина 1500 денари. Тој мисли дека е различна националност ама тоа нема врска. Ако сака цариникот наплаќа ако не не. Така да очекувајте уште некој да има царина.
А кај плаќаш царина? -.^
море ја имам 3 акаунти од 60-65 да не ми отидат сите :SПојќе од 100 сигурно нема да одат :smee:
леле, престанете со покани, ќе добиете, за 15 мин слегов 5 места, на фејсбук страниците, пораки, групи, спам, па тоа е чудо едно за вк наградана игра
немој на најсилно да слушаш ќе ти зујат ушите 3 дена :smee::smee:
Па на Ert му зеле царина 1500 денари. Тој мисли дека е различна националност ама тоа нема врска. Ако сака цариникот наплаќа ако не не. Така да очекувајте уште некој да има царина.
Појќе од 100 сигурно нема да одат :smee:
А кај плаќаш царина? -.^
Оф оф... А иначе на која царина може да прашам дали е пратено и сл.? Битолска мислам еднаш спомна џои...
WoW иначе табелава густо густо стана.. xD
Па ако си од скопје, скопската валјда. Југозападно (Струга,Охрид) царинат во Битола.