Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
12000 e овој 14000 е од 16гб ама пак е добро
ако барат 1500 шо ќе правам јас шо имам 4-6 акаунти у топ40 на овој контест???? ќе треба да платам 100+ евра :S
Ama 4г e tolku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
12000 e овој 14000 е од 16гб ама пак е добро
ако барат 1500 шо ќе правам јас шо имам 4-6 акаунти у топ40 на овој контест???? ќе треба да платам 100+ евра :S
Кој будала дели ајподи ко дедо мраз и што добива тој со тоа? сомнително ми е ова ... (да не ви даваат бомби ебаве :hihi![]()
Е мамето ау.. Ај ќе чекам до понеделинк , пошто и денеска ништо. А што е финтава со царинава, цариници, 1500 ден и сл? :\
А иначе на другар ми му стигна 8 гига наместо 16..
имаше вовед порано, модераторите го избришааа ова обавезно ти стига или ако имаш среќа. Дај објаснете малце никаков вовед нема темава..

од 20ти декември беше пратен, денес му стигнаOdma stiga porakata za potvrda na telefon...
A kolku vreme (denovi) Joey cekase za vtoriov ipod?
. Иначе инсталирајте си и iTunes песните се префрлаат многу многу побрзо. Ајде на тие што им стигнаа со здравје да си го користат, исто и на тие што ќе им стигнат, и се надевам нема да платат 1500 денари
, али и да платат вреди стварно 
и јас сум 4 пати на листата :pos2:Инторесно е што сум пак на листа :smee::smee:
Аууу лудница чудово. Што е со звуков бе ало, разлика помеѓу ова и други мп3 плеери охоо. За камерата не прам муабет, немам коментар. Иначе инсталирајте си и iTunes песните се префрлаат многу многу побрзо. Ајде на тие што им стигнаа со здравје да си го користат, исто и на тие што ќе им стигнат, и се надевам нема да платат 1500 денари
, али и да платат вреди стварно
![]()