Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Што ке дадеш ако ти кажам кој е ?

Шо се нема да прочитам ....

1.Стигаат Ајподите (ја добив и ми стигна)
2.Не плаќаш царина воопшто ....Ти стига преку Usps.com како пакет , ти го доставуваат на дадената адреса , царината доколку се плаќа , ја плаќаат тие ...

3.Дај му на македончето прст , не рака , цел ке те изеде ...Срамота , глеам исти фаци пак сакаат ајподи да добијат , ебати бескичмењаците !

Ае поз

не тоа брат , некој чека од 2риот контест , а од овој 3тиот има цела фамилија регистирано ... со среќа нека си ги користи :tapp:

браво за тебе :jaj:

znam, sledam, mnogu e lesno da se doznae cija e pokanata, pred nekoja nedela ovie so Sakam da se smeaaamm preteraa, ama gledam ja izbrisale stranicata

Снајди се па живеј наредниот контест цела фамилија ке турам :baeh:

Шо се нема да прочитам ....

1.Стигаат Ајподите (ја добив и ми стигна)
2.Не плаќаш царина воопшто ....Ти стига преку Usps.com како пакет , ти го доставуваат на дадената адреса , царината доколку се плаќа , ја плаќаат тие ...

3.Дај му на македончето прст , не рака , цел ке те изеде ...Срамота , глеам исти фаци пак сакаат ајподи да добијат , ебати бескичмењаците !

Ае поз

Забрането е да збираме повеќе? Шо те гледам чуден користете дури можете. Мислам ебави глупите што ако не збираме ние да ви оставиме вие да земете по уште еден? Не оди така светот брат нит те знам нит ме знајш за да се секираш дали сум или си зел награда. Збирај и цупкајси.

И шо ако добиеш 2 ајпода ? Или 5 ? или 100 ?

си најдов муштерии да ги продадам ;)

Забрането е да збираме повеќе? Шо те гледам чуден користете дури можете.

Не е ... затоа и ке прекинат да даваат (ако не сте читале ) зашто некои луѓе(да не се пронајде) го злоупотребуваат контест-от ...

Ме заболе мене ако играш за 5 , ја играв и си добив 1 , шо ке ми е уште еден ? Ама кажи ми што ке правиш со 2-3-4 ?

И не , немој да ми кажеш дека играш за другари/другарки =)

Не е ... затоа и ке прекинат да даваат (ако не сте читале ) зашто некои луѓе(да не се пронајде) го злоупотребуваат контест-от ...

Ме заболе мене ако играш за 5 , ја играв и си добив 1 , шо ке ми е уште еден ? Ама кажи ми што ке правиш со 2-3-4 ?

И не , немој да ми кажеш дека играш за другари/другарки =)

Ќе ги продадам брат. А мислам дека ќе има уште 2 натрепави ама не сум сигурен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom