Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
јас не играм сериозно само влегувам ги стаам на некоја со 5 коеф.. и ако влези арно ако не пак арно :smir: повазно ми е локерз!!само кога кеи ма ресток

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
мислам дека мози да се спремаме за ресток ако има некои информации за рестокот(во колку часот колку време ќе е така нешто)пишете ве молам!?

The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal. ова ми излегвит зш да не знет некој ако знет нека казит да го напрам аман да сум спремен ве молам ајде

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal. ова ми излегвит зш да не знет некој ако знет нека казит да го напрам аман да сум спремен ве молам ајде

На што ти викат вака?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
кога ке одам да верифи кредит кард тогаш мози да е помината картичката рокот или како ?колку траат картичкиве од виза?
Дали имаш 100 денари на картичката?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
си ја порачав маичката, па да видеме дали и за колку време ќе стигне :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
луѓе сеа кога ке треба да си ги внесуваме податоците за каде да ни ги испратат и-подите?:smir:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
луѓе сеа кога ке треба да си ги внесуваме податоците за каде да ни ги испратат и-подите?:smir:
Па пишува во наредните 24 часа, ама утре до пладне најкасно ќе ти стигне на местото на contest да ги внесеш твоите податоци :smir:

Луѓе а што правиме со царината? Можеме ли да средиме нешто да ни намалат оти ова е претерано веќе :tapp:

Е

експерт

Гостин
Дали му пристигна на некој од претходниот натпревар, ако овој денес што заврши беше 5, од четвртиот?

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Дали имаш 100 денари на картичката?
да да имат 100 точно 100 шо мозит да е проб бтв остај ке клам утре уште 100 па пак ке пробам секако немат одма да стигнат парите ако веке стигват инаце ако ме прасат за пејпал шо требит нив да му казам??

иначе вечерва 100% посто ке имат ресток?

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
да да имат 100 точно 100 шо мозит да е проб бтв остај ке клам утре уште 100 па пак ке пробам секако немат одма да стигнат парите ако веке стигват инаце ако ме прасат за пејпал шо требит нив да му казам??

иначе вечерва 100% посто ке имат ресток?
4-те бројки дали ги внесе...тие што се потребни за верификација ...?

Kajgana Shop

На врв Bottom