Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
ај казејте сега како со пејпал како да им пишам за парите пример гледано и мејл да му пратам или пак некако инаку,и ако мози да ми казете како после до виза електрон ве молам помогнетеми како одат тие работи??:smir::jaj:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
Сабајле ми стигна маица за з листер што сум...

Член од
22 мај 2009
Мислења
50
Поени од реакции
1
Луѓе нема да верувате што ми се деси! Ми стигна уште еден пакет од USPS со iPod 5G 8GB Silver и ми го донесоа дома, значи со платена поштарина и се друго:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Пакетчето е подруго од напред. Овој оди на продажба...:vozbud: Поздрав.

Serdaroth

Flying kicks.
Член од
10 септември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
0
Луѓе нема да верувате што ми се деси! Ми стигна уште еден пакет од USPS со iPod 5G 8GB Silver и ми го донесоа дома, значи со платена поштарина и се друго:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Пакетчето е подруго од напред. Овој оди на продажба...:vozbud: Поздрав.
Ej топ, изглеа мојот отишол кај тебе... :)

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
можеби е од претходниот контест :P ако си учествувал и не си добил :)

Член од
14 август 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
ili mozebi e mojot...:P

Член од
22 мај 2009
Мислења
50
Поени од реакции
1
На кутијата го пишува моето име и презиме што значи не е од никој од вас... :vozbud: и не сум учествувал во претходни контести. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom