Кога порачив прочитав дека поените нема да се одземени додека не ја проверат порачката тие, па после ќе бидат одземени.Ај одете на локерз пак, па после пак влезете на ptz place. Мене пак ми се вратиа поените. Ако пробам сега да порачам позадина, ми вика дека неможам зошто веќе сум порачал, а 300 поени не ми се одземени.
и мене не ми зедоа поениАј одете на локерз пак, па после пак влезете на ptz place. Мене пак ми се вратиа поените. Ако пробам сега да порачам позадина, ми вика дека неможам зошто веќе сум порачал, а 300 поени не ми се одземени.
и мене не ми зедоа поени
Кога порачив прочитав дека поените нема да се одземени додека не ја проверат порачката тие, па после ќе бидат одземени.
добро не ми е јасно дали треба да ми ја донесат бекграунд или да си ја download??:smir:Да да, мислам дека спомнаа нешто така.
Ке ти пратат линк преку емаил.добро не ми е јасно дали треба да ми ја донесат бекграунд или да си ја download??:smir:![]()
а уште ли пише пендинг на нарачката или пратена е ???И јас порачив на 19 јануари.Сеуште не е стигната![]()
на мене ми е стигнат уште пред 4-5 денаДали му пристигна на некој од претходниот натпревар, ако овој денес што заврши беше 5, од четвртиот?
xD хахахах нека ми донесат со се маицата ШО МИ ЈА БОРЏАТ!Ке ти пратат линк преку емаил.
Како може да ти ја донесат:pos2::pos2:
Па заврши веќе. Готово.Јас кога уклучувам ptzplace уште ми стои она Prize redemption coming soon.
Thank you for participating in our January redemption! Today, we tested a new architecture and we are very excited to see that the site had incredible stability, with no performance issues. This gives us the confidence to add even greater amounts of prizes for our upcoming February redemption.
Here are answers to some of the top questions you've sent us today:
1. Your PTZ have not been deducted yet -- they will be deducted once your prize is confirmed. Do not be concerned if your PTZ have not been removed.
2. As we previously posted on the Hallway, there will not be a second wave for January, but we're already planning for our next redemption in February.
3. This redemption, our goal was to have more electronic prizes so our international members could avoid taxes, but, in the future, we'll increase prize selection even further.
4. To thank all members for your support, we will not be raising PTZ levels in our February redemption!
Дека заврши, а иначе јас бев одма после 2 минути од почетокот и НИШТО НЕМАШЕ потрошив за џабе 300 поени за 25 $.Јас кога уклучувам ptzplace уште ми стои она Prize redemption coming soon.