punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
јас не играм сериозно само влегувам ги стаам на некоја со 5 коеф.. и ако влези арно ако не пак арно :smir: повазно ми е локерз!!само кога кеи ма ресток
od koj sajt e kupeno. tvojata adresa li e?На кутијата го пишува моето име и презиме што значи не е од никој од вас... и не сум учествувал во претходни контести. :smir:
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal. ова ми излегвит зш да не знет некој ако знет нека казит да го напрам аман да сум спремен ве молам ајде
кога ке одам да верифи кредит кард тогаш мози да е помината картичката рокот или како ?колку траат картичкиве од виза?На што ти викат вака?
Дали имаш 100 денари на картичката?кога ке одам да верифи кредит кард тогаш мози да е помината картичката рокот или како ?колку траат картичкиве од виза?
Па пишува во наредните 24 часа, ама утре до пладне најкасно ќе ти стигне на местото на contest да ги внесеш твоите податоци :smir:луѓе сеа кога ке треба да си ги внесуваме податоците за каде да ни ги испратат и-подите?:smir:
И јас порачив на 19 јануари.Сеуште не е стигнатаси ја порачав маичката, па да видеме дали и за колку време ќе стигне
да да имат 100 точно 100 шо мозит да е проб бтв остај ке клам утре уште 100 па пак ке пробам секако немат одма да стигнат парите ако веке стигват инаце ако ме прасат за пејпал шо требит нив да му казам??Дали имаш 100 денари на картичката?
4-те бројки дали ги внесе...тие што се потребни за верификација ...?да да имат 100 точно 100 шо мозит да е проб бтв остај ке клам утре уште 100 па пак ке пробам секако немат одма да стигнат парите ако веке стигват инаце ако ме прасат за пејпал шо требит нив да му казам??
иначе вечерва 100% посто ке имат ресток?
4-те бројки дали ги внесе...тие што се потребни за верификација ...?