Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
од каде сте вие??? јас сум од штип и уште го нема, а и да дое поштарите којзнае кај ќе го остават никогаш не носат до врата :S остават на 1 па тај низ цела зграда разнесува

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ја сум од Скопје... иначе ме занима една работа како функционира поштава.... прашав дома поштарот бил завчера ваљда... и сеа денес ако му стигне писмо за на моја адреса денес битребало пак да дое ? :)))))) не сум многу ИН во поштава... :D И дали има резонт да идам до пошта да прашувам дали има нешто стигнато ?? не ми е проблем на 2 мин сум од пошта...

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
па сајтот од кој чекаме ајпод

ти зашо беше до поштата????? :pos2::pos2::pos2:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Ја сум од Скопје... иначе ме занима една работа како функционира поштава.... прашав дома поштарот бил завчера ваљда... и сеа денес ако му стигне писмо за на моја адреса денес битребало пак да дое ? :)))))) не сум многу ИН во поштава... :D И дали има резонт да идам до пошта да прашувам дали има нешто стигнато ?? не ми е проблем на 2 мин сум од пошта...
па отиди прашај, ништо не те кошта шом си близу :)

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Абе ја и бев до пошта 2 пати и прашав и лично го прашав поштарот дали имало нешто деновиве и ми вика ништо, а иначе до дома треба да ти донесе без да платиш поштарина. Мамето баксуз не може дотолку да сум...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Поштите работат во Сабота, ама во Недела не. Така да ако на некој не му стигне денеска не се секирајте Понеделник ќе биде ваше.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
ако не се лажам на тебе во недела ти стигна првиот пат ?!!?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
kako koj ja praka, pa teroristi od irak.
sto se prajte smesni. sto go slusate joey.
koga ke stigne ke ve izvestat. ili ke vi ja donesat doma ili karticka ke vi ostavat pa ke si ja podignete od lokalnata posta.
ako na eden mu stignalo ne znaci na site mora da im stigne u isto vreme. plus mzoe e zadrazna pratkata na carinska ispostava pa ke vi stigne pismence da dostavite dokumeti za carinenje.
taka da nema sto da prasuvate vie ke ve izvestat.

Kajgana Shop

На врв Bottom