Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
.....и погледнете ја логин формата на vk.com:
Код:
action="http://login.vk.com/?act=login"
а на вк-инфо.еу.пн
Код:
action="vkap.php"
типично за фишер ;)

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Собирате поени на локерз бе? Или слабо. Јас веќе изгубив мотивација 2 дена сум пропуштил логирање.... тапа.... Иако ми ги дадоа тие 34евра.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
a na nekoj nesto voopsto mu stignalo nesto ili nisto NE IDI :pos2:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Собирате поени на локерз бе? Или слабо. Јас веќе изгубив мотивација 2 дена сум пропуштил логирање.... тапа.... Иако ми ги дадоа тие 34евра.
ТИ барем зеде нешто :smee:

СТИГНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

На кој друг му стигна иподот? Само мене или ?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
кај мене го нема, се надевам дека ќе дојде :)

ти го донесоа дома или до поштата треба да одеш???

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
кај мене го нема, се надевам дека ќе дојде :)
Чекајго денеска или понеделник. Ако ти се брзат многу трк во пошта :smee:. Интересно но овај пат поштарот ми го донесе на врата и НЕ платив поштарина 200 денари :smee:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Чекајго денеска или понеделник. Ако ти се брзат многу трк во пошта :smee:. Интересно но овај пат поштарот ми го донесе на врата и НЕ платив поштарина 200 денари :smee:
кај мене поштарите се заебани, не доваѓат до мене на 3ти спрат, се остават на 1ви кај комшиите :/ :S

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
кај мене поштарите се заебани, не доваѓат до мене на 3ти спрат, се остават на 1ви кај комшиите :/ :S
Пали патиките и трк до во пошта ако ти е блиску.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Пали патиките и трк до во пошта ако ти е блиску.
а дали можи да му речам јас да си ја подигнам пратката од пошта пример да му речам да ми се јават на моб можи така зошто овие поштариве ГЛУПИ ке ја остават пратката кај комшииве а само јас си знам какви комшии имам :(

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
а дали можи да му речам јас да си ја подигнам пратката од пошта пример да му речам да ми се јават на моб можи така зошто овие поштариве ГЛУПИ ке ја остават пратката кај комшииве а само јас си знам какви комшии имам :(
Пратката ви е пристигната на сите, одете на пошта да си ја подигните.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Не :smee::smee: ама оди видиси

Иначе јас имам 46 покането треба да сум на лита не ме покажува бог да чува ај ќе чекам 15 да видам дали ќе се среди :smee:

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
a na nekoj nesto voopsto mu stignalo nesto ili nisto NE IDI :pos2:
Топката не можат да ја пратат, ама затоа ми дадоа ваучер од амазон во замена за неа, што ми одговара уште повеќе. За другите награди не знам како стои, ми одговорија дека планираат некакви промени во наградите, ради тие проблеми со доставата. Битно не се преваранти.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Не :smee::smee: ама оди видиси

Иначе јас имам 46 покането треба да сум на лита не ме покажува бог да чува ај ќе чекам 15 да видам дали ќе се среди :smee:
Ај сега ке проверам ...на многу така му се има направено ама јас мислам дека ке се среди :):smir:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Топката не можат да ја пратат, ама затоа ми дадоа ваучер од амазон во замена за неа, што ми одговара уште повеќе. За другите награди не знам како стои, ми одговорија дека планираат некакви промени во наградите, ради тие проблеми со доставата. Битно не се преваранти.
од колку $ e ваучерот???

Kajgana Shop

На врв Bottom