ТИ барем зеде нешто :smee:Собирате поени на локерз бе? Или слабо. Јас веќе изгубив мотивација 2 дена сум пропуштил логирање.... тапа.... Иако ми ги дадоа тие 34евра.
Чекајго денеска или понеделник. Ако ти се брзат многу трк во пошта :smee:. Интересно но овај пат поштарот ми го донесе на врата и НЕ платив поштарина 200 денари :smee:кај мене го нема, се надевам дека ќе дојде
кај мене поштарите се заебани, не доваѓат до мене на 3ти спрат, се остават на 1ви кај комшиите :/ :SЧекајго денеска или понеделник. Ако ти се брзат многу трк во пошта :smee:. Интересно но овај пат поштарот ми го донесе на врата и НЕ платив поштарина 200 денари :smee:
Пали патиките и трк до во пошта ако ти е блиску.кај мене поштарите се заебани, не доваѓат до мене на 3ти спрат, се остават на 1ви кај комшиите :/ :S
а дали можи да му речам јас да си ја подигнам пратката од пошта пример да му речам да ми се јават на моб можи така зошто овие поштариве ГЛУПИ ке ја остават пратката кај комшииве а само јас си знам какви комшии имамПали патиките и трк до во пошта ако ти е блиску.
Пратката ви е пристигната на сите, одете на пошта да си ја подигните.а дали можи да му речам јас да си ја подигнам пратката од пошта пример да му речам да ми се јават на моб можи така зошто овие поштариве ГЛУПИ ке ја остават пратката кај комшииве а само јас си знам какви комшии имам
сигурно?Пратката ви е пристигната на сите, одете на пошта да си ја подигните.
Не :smee::smee: ама оди видисисигурно?
Топката не можат да ја пратат, ама затоа ми дадоа ваучер од амазон во замена за неа, што ми одговара уште повеќе. За другите награди не знам како стои, ми одговорија дека планираат некакви промени во наградите, ради тие проблеми со доставата. Битно не се преваранти.a na nekoj nesto voopsto mu stignalo nesto ili nisto NE IDI :pos2:
Ај сега ке проверам ...на многу така му се има направено ама јас мислам дека ке се среди :smir:Не :smee::smee: ама оди видиси
Иначе јас имам 46 покането треба да сум на лита не ме покажува бог да чува ај ќе чекам 15 да видам дали ќе се среди :smee:
од колку $ e ваучерот???Топката не можат да ја пратат, ама затоа ми дадоа ваучер од амазон во замена за неа, што ми одговара уште повеќе. За другите награди не знам како стои, ми одговорија дека планираат некакви промени во наградите, ради тие проблеми со доставата. Битно не се преваранти.