Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

.....и погледнете ја логин формата на vk.com:
Код:
action="http://login.vk.com/?act=login"
а на вк-инфо.еу.пн
Код:
action="vkap.php"
типично за фишер ;)

Собирате поени на локерз бе? Или слабо. Јас веќе изгубив мотивација 2 дена сум пропуштил логирање.... тапа.... Иако ми ги дадоа тие 34евра.

a na nekoj nesto voopsto mu stignalo nesto ili nisto NE IDI :pos2:

Собирате поени на локерз бе? Или слабо. Јас веќе изгубив мотивација 2 дена сум пропуштил логирање.... тапа.... Иако ми ги дадоа тие 34евра.

ТИ барем зеде нешто :smee:

СТИГНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

На кој друг му стигна иподот? Само мене или ?

кај мене го нема, се надевам дека ќе дојде :)

ти го донесоа дома или до поштата треба да одеш???

кај мене го нема, се надевам дека ќе дојде :)

Чекајго денеска или понеделник. Ако ти се брзат многу трк во пошта :smee:. Интересно но овај пат поштарот ми го донесе на врата и НЕ платив поштарина 200 денари :smee:

Чекајго денеска или понеделник. Ако ти се брзат многу трк во пошта :smee:. Интересно но овај пат поштарот ми го донесе на врата и НЕ платив поштарина 200 денари :smee:
кај мене поштарите се заебани, не доваѓат до мене на 3ти спрат, се остават на 1ви кај комшиите :/ :S

кај мене поштарите се заебани, не доваѓат до мене на 3ти спрат, се остават на 1ви кај комшиите :/ :S

Пали патиките и трк до во пошта ако ти е блиску.

Пали патиките и трк до во пошта ако ти е блиску.

а дали можи да му речам јас да си ја подигнам пратката од пошта пример да му речам да ми се јават на моб можи така зошто овие поштариве ГЛУПИ ке ја остават пратката кај комшииве а само јас си знам какви комшии имам :(

а дали можи да му речам јас да си ја подигнам пратката од пошта пример да му речам да ми се јават на моб можи така зошто овие поштариве ГЛУПИ ке ја остават пратката кај комшииве а само јас си знам какви комшии имам :(

Пратката ви е пристигната на сите, одете на пошта да си ја подигните.

a na nekoj nesto voopsto mu stignalo nesto ili nisto NE IDI :pos2:
Топката не можат да ја пратат, ама затоа ми дадоа ваучер од амазон во замена за неа, што ми одговара уште повеќе. За другите награди не знам како стои, ми одговорија дека планираат некакви промени во наградите, ради тие проблеми со доставата. Битно не се преваранти.

Не :smee::smee: ама оди видиси

Иначе јас имам 46 покането треба да сум на лита не ме покажува бог да чува ај ќе чекам 15 да видам дали ќе се среди :smee:

Ај сега ке проверам ...на многу така му се има направено ама јас мислам дека ке се среди :):smir:

Топката не можат да ја пратат, ама затоа ми дадоа ваучер од амазон во замена за неа, што ми одговара уште повеќе. За другите награди не знам како стои, ми одговорија дека планираат некакви промени во наградите, ради тие проблеми со доставата. Битно не се преваранти.
од колку $ e ваучерот???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom