Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Извините што спамирам,но нов сум :kesa:!Како се одговара на прашања??(ако може нешто некој убав пост за почетници)!
Долу одма до поените имаш едно Dailies, то ти се прашањата. И одговорваш само едно прашање дневно, другите ти се џабе.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Нов маил!:)
There were a lot of variables in this last redemption. We hope to finish in the next 48 hours and also notify people that their orders are coming for those legitimate orders. Those people for orders we will cancel due to fraud will also be notified.

I can not check on individual orders at this particular time. Hang tight - we're almost done!

Helen

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
^Кај ти пратија ваков мејл? Кај мене ништо нема стигнато, кај вас?

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
На маилот...прашав дали ќе ми пратат маил или не..и ова го добив.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
На маилот...прашав дали ќе ми пратат маил или не..и ова го добив.

You Lucky bastard :pos2:.

И шо сега да чекаме до Среда? Не ми е јасно како не мојт да гледат посебно кој што нарачал , па од каде знаат? осеќам ќе не маткет овие уште едно 1 недела МИНИМУМ

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
почекајте луѓето пари да соберат :toe:

имаат на ФБ група не сте ја ѕирнале?

http://www.facebook.com/pages/LOCKERZ/80976158596

LOCKERZ Z-Listers: We are continuing to fraud check each order and will do so throughout the weekend.
Fri at 7:54pm

LOCKERZ Happy Saturday, Members - It's been a lot of work, but our fraud check process is almost complete. We are doing this so we can continue to reward only members who have earned their PTZ fairly and legitimately. As soon as fraud check is completed on Monday, we will begin shipping thousands of prizes across the globe.
Sat at 7:07pm

LOCKERZ Sunday update: We've had lots of questions about the general redemption. As soon as we finish shipping the Z-List redemption prizes, we'll be turning our attention to making the general redemption better than ever. Stay tuned.
Yesterday at 5:51pm

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Не ми е мене до рестокот, туку да кажат дали сме добитници на наградите или не.

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
одамна ги откачив lockerz одкако ги прочитав кои се, и не се замара со нив веке

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции