Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
9 јуни 2010
Мислења
29
Поени од реакции
0
a ti da znajs deka od ova nikoj nema da ti simni posto bara survey da naprajs, tuka stavat nekoj vazni fajloj kako krakoj i sl. za da mozat da go otvorat tebe tuku taka nikoj nema da ti otvori probaj ke vidis
Симињаат многу луѓе од странство ( од тука сигурно дека не ), само треба да им понудиш нешто што стварно им треба и што би направиле се за да го имаат, плус сите странци сакаат freebies и би симнале иако има survey. 500 луге да ти симнат во месецот не е лошо = 200$ (ако не заработуваш ич е дури и топ)

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Ќе може ли некој да ми објасни што всушност е Beterz и како оди со поени и награди

НАДОПОЛНЕТО:

И што ми е попаметно - да си останам посветен на Lockerz или да се префрлам на Beterz??

T

Tetro

Гостин
Koga k eima rstok kaj nas ,znae nekoj ?
да. кога ќе напишат на сајтот

--- надополнето ---

Ќе може ли некој да ми објасни што всушност е Beterz и како оди со поени и награди

НАДОПОЛНЕТО:

И што ми е попаметно - да си останам посветен на Lockerz или да се префрлам на Beterz??
- разлистај ја темава, ќе се снајдеш
- ни едно ни друго, најпаметно е да се вработиш. :smir:

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
ti imaat splateno ili sobiras referali da vivids kako ide ?

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Најновиот redemption сега што ќе биде на Lockerz има PayPal Cash Money. Е сега мене ме интересира што ќе се случи ако го земам ова, пошо во Македонија нема Paypal па ме интересира има ли некој друг начин да ме исплатат или да си го земам тоа и да си порачам од Amazon нешто ако може така

- Ај кој се разбира повеќе нека објасни оти ова со Paypal од dial-up ерата ми ги прогонува соништата

--- надополнето ---

EDIT> Најдов тема дека ќе бива ова

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
за колку време ви стигна маицата на betterz тие што имаат избрано :)

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
abe rabote li voa gore so e za lockerz ?

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
најдов една нова страница за заработувачка :)
Fribiz

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
у пм се изначекав ево 4 месеци или пола год и уште не ми е стигната блузата од лоцкер.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
А шо вака ги намалија поените на производите?

Kajgana Shop

На врв Bottom