Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ај одете на локерз пак, па после пак влезете на ptz place. Мене пак ми се вратиа поените. Ако пробам сега да порачам позадина, ми вика дека неможам зошто веќе сум порачал, а 300 поени не ми се одземени.

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Ај одете на локерз пак, па после пак влезете на ptz place. Мене пак ми се вратиа поените. Ако пробам сега да порачам позадина, ми вика дека неможам зошто веќе сум порачал, а 300 поени не ми се одземени.
Кога порачив прочитав дека поените нема да се одземени додека не ја проверат порачката тие, па после ќе бидат одземени.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
и мене не ми зедоа поени

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Јас кога уклучувам ptzplace уште ми стои она Prize redemption coming soon.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Па заврши веќе. Готово.

Thank you for participating in our January redemption! Today, we tested a new architecture and we are very excited to see that the site had incredible stability, with no performance issues. This gives us the confidence to add even greater amounts of prizes for our upcoming February redemption.
Here are answers to some of the top questions you've sent us today:
1. Your PTZ have not been deducted yet -- they will be deducted once your prize is confirmed. Do not be concerned if your PTZ have not been removed.
2. As we previously posted on the Hallway, there will not be a second wave for January, but we're already planning for our next redemption in February.
3. This redemption, our goal was to have more electronic prizes so our international members could avoid taxes, but, in the future, we'll increase prize selection even further.
4. To thank all members for your support, we will not be raising PTZ levels in our February redemption!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дека заврши, а иначе јас бев одма после 2 минути од почетокот и НИШТО НЕМАШЕ потрошив за џабе 300 поени за 25 $.

А што сега треба да им пишам маил од paypaloot

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
толку чекање и ми се зае#а компјутерот баш пред да има делење на наградите :toe:

Член од
30 ноември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Тоа е тоа момци и јас бев искочен и сеа доаѓам и гледам завршило ајде повеќе среќа во февруари :icon_neut

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Исто и јас бев излезен само си дојдов порано накај 1 и заборавив да проверам :kesa: Ама ко шо глеам никој нишо не успеал да земе се пејпал 25$ така да и да бев дома немаше тоа да зиам. Како и да е овие секој ридемпшн праат нешто те само пејпал има те има багови. Се си планираат они опасни се. Ги мразам шо успеваат да ме натераат барем да се логирам дневно. Ај да се надеваме дека некогаш ќе има асален ридемпшн. А ова со поениве ко минатиот ристок не се секирајте ќе ви ги одземеме бла бла бла накрај демек фејк мејлови си имал. Абее си е*але мамата тие. Глупи Американци

Kajgana Shop

На врв Bottom