- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 840
- Поени од реакции
- 25
arso ај те молам брат не расипувај темата за џабе..:helou:
тоа нема да го дознаеме изгледа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:се плаќа ли поштарина за работи од Lockerz?
Не зезај, наместо да го пишеше ова можеше да му одговориш, а да ги чита 200 страни од темава, нема логика, само за да дознае дали се плаќа нешто.WOW_Signal. Те молам без спамирања, и прочитај неколку листа од почетокот на темата, мајка му стара 200 листа има темата.
Си ги извадив 2052 денари од НЛБ преку пејпал. :baeh:де нека се пофале некој дека земал нешто пд локерз.
слики дајте.
тие што викаа дека на пејпал им пратиле пари дајте слика од акаунтот.
одма ќе ви бидат откупени средствата на пејпал.
дајте докази дека сте добиле нешто. не маица и усб. 200-300ден се тие.
нешто вредно.
кога стана Z member?Еве и јас се уверив дека не е донекаде скам странава.. Ми стигна мајца денеска
како ти се даваа 350 поени за филмДобив потврда меил од нив:
Congrats! Your PTZ Place order has been approved. Your Universal Pictures Funny People (2009) will be sent to you by the end of this week.
Мислиш дека ми се дава?Порачав ајпод и ми пратија дека сум мамем а нема врска...Абе ова е смувано се.Добрите награди им се само за тие од Америка а за нас ситното само.кога стана Z member?
како ти се даваа 350 поени за филм
Чекај да ти стигнит прво брат, мене ми пишааа нинтендото ти го пративне и ето 2 месеци скоро идат :smee:Мислиш дека ми се дава?Порачав ајпод и ми пратија дека сум мамем а нема врска...Абе ова е смувано се.Добрите награди им се само за тие од Америка а за нас ситното само.
уште се надеваш дека ќе стигне? :pos2:Чекај да ти стигнит прво брат, мене ми пишааа нинтендото ти го пративне и ето 2 месеци скоро идат :smee: