Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
^Дајбоже!!!

И што стана со парите што требаше да ни ги префрлат на paypal? На некој му ги имат префрлено, или пратено нешто одговор дека во наскоро време ќе ги префрлат?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Evo pomina eden mesec od ko pokaniv prijateli i ke so e onamu za kanejne ke so kazvit koj te prifatil imam 14 obelezani so crno deka me prifatile,a na pocetokon na stranana mi vikat deka mi falat uste 11 za da sum zlist.CARe/.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
Monster тука го заврсуваме целиот муабет... we cool ok? не сум од вцера зацленет али неам ставано постови тоа е ок у право си. друга работа: зашто вчера баш сакав да пробам онака да видам дали ке стигнам до плаќањето не дојдов ни до таму..уште на адресата заглавив ми вика овде не може да се испорача...ако има некој искуство нека каже до што зависи дали е од продавница до продавница...конкретно ја сакав да купам адидас дрес и сеа мислев дека тоа иде преку амазон пошто знам дека адидас не испорачува до мкд. позз
Имаш тема за амазон, прочитај доста ќе ти се разјасни. На кратко, покрај амазон како продавач, на сајтот има и повеќе други продавници кои го користат сервисот на амазон за нарачка, а кои си имаат свои цени и политика на испорака, па некои од нив се случува да доставуваат и до македонија. Еден ист производ може да го продаваат повеќе продавници, па ти од сите нив ќе пронајдеш дали некоја овозможува достава до тука.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Почнаа да ме нервирет ова Lockerz не враќаат на мајлови, не даваат update се некој глупости. Па нека кажат немаме ресток овај месец и .

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
И конечно после 5-8 дена ми стигна маил од lockerz велејќи го следново:
Hey There!

This is to acknowledge that we received your note about your second receipt.
We're going to investigate, see what happened, and get back to you. In the
meantime, please know that we value your membership. There's no need to resend
your email to us.

Thanks for being a part of the Lockerz community.

Regards,
Green Ranger
Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Почнаа да ме нервирет ова Lockerz не враќаат на мајлови, не даваат update се некој глупости. Па нека кажат немаме ресток овај месец и .
А како ќе им идеш иначе на страницата по 60 пати на ден?

Ајт уклучи кликерот и ќе сфатиш зашто, не се нервирај за џабе. Е сеа, она што ме нервира со вакви дебилни страни е што младината после ќе мисли дека така лесно се доаѓа до Xbox360 или PS3, а не со напорна работа и работење смени во кафич од 8 до 3 поручек цело лето.

Ако бе, нека ви е.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Тотално те подржувам мак:),али јебига..ако немаш занимација..тогаш..ова ќе може да ти реши проблемот:)

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
И конечно после 5-8 дена ми стигна маил од lockerz велејќи го следново:
сега ќе чекаш може уште еден месец, и пак ќе ти кажат дека нема да го добиеш ајподот :pos2::pos2::pos2:

Бон.Џи

GSM Hacker
Член од
2 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
0
До каде е ова? Им испрати некој paypal/moneybookers акаунт, или на никој не му се ризикува? :)

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Јас најдов еден ќе ми напрај услуга на негова сметка ќе ги префрлат парите, па ќе ми ги дај на рака. Па нема што јас да ризукувам.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
абе гледајте кога ке има ресток вие та остајте што се муабети за пејпал зошто веќе доста луѓе кренаа раце од локерс.ком!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
абе гледајте кога ке има ресток вие та остајте што се муабети за пејпал зошто веќе доста луѓе кренаа раце од локерс.ком!
Шансите за да има ресток овај месец се МИНИМАЛНИ.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
и да има не очекувајте дека ќе земете нешто :)

Kajgana Shop

На врв Bottom