Имаш тема за амазон, прочитај доста ќе ти се разјасни. На кратко, покрај амазон како продавач, на сајтот има и повеќе други продавници кои го користат сервисот на амазон за нарачка, а кои си имаат свои цени и политика на испорака, па некои од нив се случува да доставуваат и до македонија. Еден ист производ може да го продаваат повеќе продавници, па ти од сите нив ќе пронајдеш дали некоја овозможува достава до тука.Monster тука го заврсуваме целиот муабет... we cool ok? не сум од вцера зацленет али неам ставано постови тоа е ок у право си. друга работа: зашто вчера баш сакав да пробам онака да видам дали ке стигнам до плаќањето не дојдов ни до таму..уште на адресата заглавив ми вика овде не може да се испорача...ако има некој искуство нека каже до што зависи дали е од продавница до продавница...конкретно ја сакав да купам адидас дрес и сеа мислев дека тоа иде преку амазон пошто знам дека адидас не испорачува до мкд. позз
Hey There!
This is to acknowledge that we received your note about your second receipt.
We're going to investigate, see what happened, and get back to you. In the
meantime, please know that we value your membership. There's no need to resend
your email to us.
Thanks for being a part of the Lockerz community.
Regards,
Green Ranger
Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com
А како ќе им идеш иначе на страницата по 60 пати на ден?Почнаа да ме нервирет ова Lockerz не враќаат на мајлови, не даваат update се некој глупости. Па нека кажат немаме ресток овај месец и .
сега ќе чекаш може уште еден месец, и пак ќе ти кажат дека нема да го добиеш ајподот :pos2::pos2::pos2:И конечно после 5-8 дена ми стигна маил од lockerz велејќи го следново:
Шансите за да има ресток овај месец се МИНИМАЛНИ.абе гледајте кога ке има ресток вие та остајте што се муабети за пејпал зошто веќе доста луѓе кренаа раце од локерс.ком!
Шансите за да има ресток овај месец се МИНИМАЛНИ.