Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Нека покаже некој screeshot од paypal дека ги има добиено,јас им зимам на двајца,ајде да ве видам ,не е битно само регнете се на paypal со било коа држава со било кое име и податоци,само нека ги има на сметка па после ке ги префрлите кај мене на акаунт нормално ако се спогодиме,али не ми се верува само зборите.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Конечно апгрејдс ај можи ке има нешто ресток ама тешко :(:nesum:

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Да ама не верувам ресток да има.И поубаво е да нема ресток овој месец, пошо збирам поени за АјПод Тач.
Офтопик Прашање: Абе ПиЕсПи-то PSP е како една игра или има и оперативен систем, ВиЕјФај Vi-Fi ?

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Нека им е честито на тие што зедоа пари на пејпал..само едно ќе кажам..НЕ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПРЕФРЛИТЕ ВО БАНКА..бидејќи нели,Македонија не е подржана:)

Член од
20 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
1
E vaka sea... mozi da ti gi pustat parite i ti mozis da pustas. So znaci mozis na nekoj rodnina ili kako bilo vo stranstvo da mu gi pustis i ke ti daj toj tebe kes :D. Jas ke mu gi pustam na eden drugar slovenija studira i ke mi daj toj mene kes.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
За 50$ не се исплајќа патот што ќе го поминеш.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Зошто да праќате ваму таму, порачајтеси нешто од по интернетов.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Зошто да праќате ваму таму, порачајтеси нешто од по интернетов.
И јас така мислам ама како дирекно на пеј пал не ги префрлат??ако не не ке мозиш?или ако има друг начин кажи?:tapp:

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
од тие што земале веќе пари ,за тие 50 долари имате од мене 30 dolari одма на рака кој сака нека повели,кој не ,нека си нарачува нека си проба како ке му иде тој процес...

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.

Thanks, The Lockerz Team

God damned Нема да си ги зеам дејли поените :mad:

Член од
30 ноември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Steve-e а како направи paypal акаунт ?? На твое име и стави некоја друга држава или на име на тој другарот ?
П.С од тие што го добија ваучерот има ли до сега некој направено акаунт ?

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
А и сигурно неможе да си ги префрлам парите од пејпал на картичка Visa Electron oд УНИ Банка? На пример се регистрирам од Словенија, пишувам моја адреса итн, го внесувам и бројот на картичката и си ги префрлам парите. Неможе така?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
50
Поени од реакции
8
ја мислам дека може да се префрлат на картица а за да извадиш само треба да идеш во НЛБ тутунска ако си малолетен со родител и 200 ден а ако си полнолетен без проблеми. трансакцијата е 5$ само. има на интернет дека може да се направи withdraw ако има некој повеќе информации нека каже.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
ја мислам дека може да се префрлат на картица а за да извадиш само треба да идеш во НЛБ тутунска ако си малолетен со родител и 200 ден а ако си полнолетен без проблеми. трансакцијата е 5$ само. има на интернет дека може да се направи withdraw ако има некој повеќе информации нека каже.
Абе знам како се праи картичка имам Visa Electron ама од УНИ Банка не од НЛБ Тутунска и имам пари на неа тоа не е проблем ми треба да знам дали може да се префрлат на картичка на уни. Пошо глеам таму доли има include your card и има visa. А ако правам акаунт и сакам со него да порачам кај роднина во америка па он да ми го прати тоа да ставам моја земја Словенија или Бугарија, па коа ќе нарачувам да стаам ship to USA (некоја си адреса) или пак кај што ќе го нарачувам таму, таа земја да ја ставам во случајов Америка?

Kajgana Shop

На врв Bottom