Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
и шо корист од ова с`прајзот... ми дадоа 10 поени за дејлисот и 0 за логирање и пак исто како и секој ден :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
и шо корист од ова с`прајзот... ми дадоа 10 поени за дејлисот и 0 за логирање и пак исто како и секој ден :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Ни дадоа по 10 поени, за накрај да ни речат дека нелегално сме ги аработиле :smee::smee:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Ни дадоа по 10 поени, за накрај да ни речат дека нелегално сме ги аработиле :smee::smee:
ЈБГ сега кој ни е криф ако сме до толку будали :P ама кој знае пак дали е така....дали некој може да ми објасне подобро за пејпал??И шо е финтата не разбрав зошто отвараме пејпал?

Член од
8 јануари 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
дечки при крај сум со поениве за баскет ке може ако имате вишак да бидете малце хумани и да пуштите едно ваучерче??? :turn: ве молаааам стефан нанев е иначе господинот на кој би му го пратиле хахаха позз и фала однапред. пс ке се оддужам ко ке напраам ветувам..ако не му требаат на некој може да пуштите....

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Пејпал отвараш демек да ти стигат парите како гифт картичка од амазон али ке им речеш дека твојата држава не прифаќе амазон.Ја не сум сигурен за пејпалот, и си направив мислам порачив картичка Маестро или Мастер дебитна.И ќе ја атачирам за манибукерс акаунтот (moneybookers.com) и ќе им речам таму пратете ми 50 долара, у случај да дојди до збрка...И чича мича готова е прича!
Разбра?

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Ваучерче???Абе синко ти на градинка си?Какво ваучерче?
Што има да се кажеш кој си и што си?Како да не ми требаат поени?
И имам уште многу прашања у врска со твоето барање.
Закључок:Никој не е глупав да ти даде поени беспари, дај пари ќе ти продадам акаунт право.

Член од
8 јануари 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
Ваучерче???Абе синко ти на градинка си?Какво ваучерче?
Што има да се кажеш кој си и што си?Како да не ми требаат поени?
И имам уште многу прашања у врска со твоето барање.
Закључок:Никој не е глупав да ти даде поени беспари, дај пари ќе ти продадам акаунт право.
абе лингур ја не знам што се буниш ти мрсулко низаеден!!! барам заем ако не знаеш да читаш, глеам 14 год имаш не ја исклучувам можноста да не знаеш. ЗАЕМ... ако земам награда све ке збирам за нив после, тоа сакам да кажам глеј си работа и ако нејкеш ти не мораш ама не мораш ни со таков тон да се обраќаш.

бтв гледам на амазон.ком пробав да порачам не може така да не гледам како и тој ваучер од 50 евра би ни вршел работа. среќно на тие што порачаа награди да си ги добиете и известувајте не плс ако чуете нешто од админите

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Што ли се дешава, читам на facebook сите чекет restock за еден или два часа. Од толку сите пробуваат дури и Lockerz падна.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Лелеле 585 поени имам, ајде нека го одложват рестокот еден месец докај фебруари да соберам 1000 поени за macbook. Ако не соберам до рестокот за нешто поубо, изгледа ќе си ги чувам.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
бтв гледам на амазон.ком пробав да порачам не може така да не гледам како и тој ваучер од 50 евра би ни вршел работа. среќно на тие што порачаа награди да си ги добиете и известувајте не плс ако чуете нешто од админите
Од амазон можеш без проблем да нарачаш до МКД книги и дискови, а некои од продавниците доставуваат и до мкд, со тоа што поштарината им е прилично висока, но со 50 евра би можел комотно да си нарачаш да речеме саат, нешто облека, тениски рекет, баскет, или нешто така поситно. Ама од каде ти е бројкава дека ваучерот би бил на 50 евра?

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Трки ќе сакаш да се подсмириш малце?Ајде на кладба дека нема никој да ти даде заем.И немаш право да се однесуваш така, имаш само 2 постови и очигледно си се зачленил вчера.Затоа спушти се малце од небото.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Ристок ќе има до крајот на 30 Деќември.Затоа бидете 24/7 на страната.Да не испуштите пак нешто, потоа ќе викате Фејк е страната оваа она...

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Ристок ќе има до крајот на 30 Деќември.Затоа бидете 24/7 на страната.Да не испуштите пак нешто, потоа ќе викате Фејк е страната оваа она...
Е ај па не е ФЕЈК, порачив на минатиот ресток ми стига меил дека сум правел фејк адреси. А за ова не сум единствен, на многу други им стигна вакво нешто.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Премногу има багови со поените, скоро 60% од корисниците имаат проблеми. Дури тоа не се среди нема ресток. Ништо чудно и да речат нема овај месец.

Член од
8 јануари 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
Monster тука го заврсуваме целиот муабет... we cool ok? не сум од вцера зацленет али неам ставано постови тоа е ок у право си. друга работа: зашто вчера баш сакав да пробам онака да видам дали ке стигнам до плаќањето не дојдов ни до таму..уште на адресата заглавив ми вика овде не може да се испорача...ако има некој искуство нека каже до што зависи дали е од продавница до продавница...конкретно ја сакав да купам адидас дрес и сеа мислев дека тоа иде преку амазон пошто знам дека адидас не испорачува до мкд. позз

Kajgana Shop

На врв Bottom