Ни дадоа по 10 поени, за накрај да ни речат дека нелегално сме ги аработиле :smee::smee:и шо корист од ова с`прајзот... ми дадоа 10 поени за дејлисот и 0 за логирање и пак исто како и секој ден![]()
ЈБГ сега кој ни е криф ако сме до толку будалиНи дадоа по 10 поени, за накрај да ни речат дека нелегално сме ги аработиле :smee::smee:
абе лингур ја не знам што се буниш ти мрсулко низаеден!!! барам заем ако не знаеш да читаш, глеам 14 год имаш не ја исклучувам можноста да не знаеш. ЗАЕМ... ако земам награда све ке збирам за нив после, тоа сакам да кажам глеј си работа и ако нејкеш ти не мораш ама не мораш ни со таков тон да се обраќаш.Ваучерче???Абе синко ти на градинка си?Какво ваучерче?
Што има да се кажеш кој си и што си?Како да не ми требаат поени?
И имам уште многу прашања у врска со твоето барање.
Закључок:Никој не е глупав да ти даде поени беспари, дај пари ќе ти продадам акаунт право.
Од амазон можеш без проблем да нарачаш до МКД книги и дискови, а некои од продавниците доставуваат и до мкд, со тоа што поштарината им е прилично висока, но со 50 евра би можел комотно да си нарачаш да речеме саат, нешто облека, тениски рекет, баскет, или нешто така поситно. Ама од каде ти е бројкава дека ваучерот би бил на 50 евра?бтв гледам на амазон.ком пробав да порачам не може така да не гледам како и тој ваучер од 50 евра би ни вршел работа. среќно на тие што порачаа награди да си ги добиете и известувајте не плс ако чуете нешто од админите
Е ај па не е ФЕЈК, порачив на минатиот ресток ми стига меил дека сум правел фејк адреси. А за ова не сум единствен, на многу други им стигна вакво нешто.Ристок ќе има до крајот на 30 Деќември.Затоа бидете 24/7 на страната.Да не испуштите пак нешто, потоа ќе викате Фејк е страната оваа она...