Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Немет кажано апдејт веќе 4=ти ден скоро стварно немат смисла како да пропаднаа!~!!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Сигурно се на одмор дечките..и тие се луѓе..мора да се ослободат малку:)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Брат ништо не се знае за рестокот,кажаа дека ќе е изненадување..затоа проверувај секојден.
И мене ми рекоа дека ке биде изненадување,,,па за да посетуваме секој дена зато е тоа...:vozbud:СО ДУША ГО ЧЕКАМ РЕСТОКОТ

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Рестокот ќе биди на 31 во 11:59, вака го направија бидејќи за предходните имаше многу гужва па сега повеќето имат „работа“ тој ден па ќе е слободно. :drk::drk::drk::drk:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Рестокот ќе биди на 31 во 11:59, вака го направија бидејќи за предходните имаше многу гужва па сега повеќето имат „работа“ тој ден па ќе е слободно. :drk::drk::drk::drk:
Сигурно???колку си сигурен и од каде знеш?::toe:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.925
Поени од реакции
8.290
што се замарате со ова бе??само мјајци,и некој поефтини работи до сега видов дека сте добиле ништо од тие другите производи:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
More deca ne se silite i ne vregajte drugi clenovi poradi vakvi gluposti kako lockerz.
ve zalazaa so sitnici, sega kojde dojde red golemi raboti da prakaat samo ve motkaat i ve vlecat.
luge odstrana sto ja citaat temata sfakaat deka ve zafrkavaat, vie uste se nadevate.
Jas licno mislam temata da se zatvore, a da se otvore ako nekoj slucajno dobie nesto od ovie lockerz.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
More deca ne se silite i ne vregajte drugi clenovi poradi vakvi gluposti kako lockerz.
ve zalazaa so sitnici, sega kojde dojde red golemi raboti da prakaat samo ve motkaat i ve vlecat.
luge odstrana sto ja citaat temata sfakaat deka ve zafrkavaat, vie uste se nadevate.
Jas licno mislam temata da se zatvore, a da se otvore ako nekoj slucajno dobie nesto od ovie lockerz.
Ти ако не сакаш не мешај се ок ако не сакаш немораш на локерс и никој не вреѓа!!!

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Вчера прочитав на Lockerz Chat Room Модераторот кажа дека денес ќе имало ресток од 7 EST, па сеа сметајте си го времето...:wink:

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Сабајле не сигурно сеа видов ТУКА кај нив сеа е 11(т.н попладне иде кај нив веќе)

Ivicamk

Count Grishnackh
Член од
25 ноември 2009
Мислења
61
Поени од реакции
28
Од веродостоен извор виде ?
не верувам во ова. луѓето го слават крисмас кај нив , мислиш ќе се замараат со ресток ова време ?

Kajgana Shop

На врв Bottom