да не почнит да викат page not foundСигурно се на одмор дечките..и тие се луѓе..мора да се ослободат малку
И мене ми рекоа дека ке биде изненадување,,,па за да посетуваме секој дена зато е тоа...СО ДУША ГО ЧЕКАМ РЕСТОКОТБрат ништо не се знае за рестокот,кажаа дека ќе е изненадување..затоа проверувај секојден.
Сигурно???колку си сигурен и од каде знеш?:Рестокот ќе биди на 31 во 11:59, вака го направија бидејќи за предходните имаше многу гужва па сега повеќето имат „работа“ тој ден па ќе е слободно.
Ти ако не сакаш не мешај се ок ако не сакаш немораш на локерс и никој не вреѓа!!!More deca ne se silite i ne vregajte drugi clenovi poradi vakvi gluposti kako lockerz.
ve zalazaa so sitnici, sega kojde dojde red golemi raboti da prakaat samo ve motkaat i ve vlecat.
luge odstrana sto ja citaat temata sfakaat deka ve zafrkavaat, vie uste se nadevate.
Jas licno mislam temata da se zatvore, a da se otvore ako nekoj slucajno dobie nesto od ovie lockerz.
ам или пм?Вчера прочитав на Lockerz Chat Room Модераторот кажа дека денес ќе имало ресток од 7 EST, па сеа сметајте си го времето...:wink: