Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Вчера прочитав на Lockerz Chat Room Модераторот кажа дека денес ќе имало ресток од 7 EST, па сеа сметајте си го времето...:wink:
шо е то ест
??????????? дајте овој ресток мора да порачам нешто

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Ги има сите утакмици од сите лиги???2-ра 3-та ?

Леле ова ти било интересно!!!и можеш кога сакаш да нарачаш нема ресток и такви глупости сега на двете ке играм :pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Сакате да кажите во 1 вечерва ќе има ресток?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
абе шо си праете филмови некој му текнало да пише и одма сите викат ресток е.. ако имаше ресток уште сабајле ќе кажеа како претходниот..:pos2::pos2:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Stay tuned to the hallway this week for some holiday surprises:)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
де бе луѓе бе ,апла некој вака да ве возика ,да гледаш црно и ти вика бело и ти викаш да да бело дај не летајте што треба да ви напраат за да разберете дека од тоа не бидува ништо,чиста превара...па милион финти ебанции ви направија не знам што уште треба да ви напраат па да ги баталите...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Задутре да видиме што ќе бидит викаат изненадувања ќе имало.

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
де бе луѓе бе ,апла некој вака да ве возика ,да гледаш црно и ти вика бело и ти викаш да да бело дај не летајте што треба да ви напраат за да разберете дека од тоа не бидува ништо,чиста превара...па милион финти ебанции ви направија не знам што уште треба да ви напраат па да ги баталите...
Другар никој не те тера да ја читаш темава...Инаку да ти кажам локерс е во сопственост на поранешниот газда на Amazon...

Kajgana Shop

На врв Bottom